mario
💻 Bilgisayar, 😂 Eğlence, 🎈 Hayat, 🧐 Kişisel

Çocukluğumuz ve Atarimiz-2

Yazımın ikinci kısmında eski oyunları hatırlamaya devam edelim. Eğer yazımın ilk kısmını okumadıysanız buradan ulaşabilir veya NES uzantılı oyunları çalıştıracak bir emulatör arıyorsanız buradaki yazıma ışınlanabilirsiniz.

Circus Charlie

Sirk! Bir türlü bitirmeyi başaramadığım oyun. En son atlı bölüme gelebilmiştim ama orayı hiç geçemedim. Aşağıda oyunun videosunu bulabilirsiniz:

Oyunun ROM’unu buradan indirebilirsiniz. (NES)

Bomberman

Hatırladığım kadarıyla bitiremediğim bir oyun daha… Tamam zordu ama eğlenceliydi de bitirememe nedenim bunlardan hiçbiri değildi. Oyun o kadar uzundu ki bir türlü sona ulaşamamıştım. Bu oyunun başında az sabahlamadım ben. =)

Oyunun ROM’unu buradan indirebilirsiniz. (NES)

Contra

Contra NES 1 Contra NES 2

Bitirene kadar saatler harcadığımız, bazen de oyun hatalarına yakalanıp bitiremediğimiz döneminin en aksiyon ve macera dolu oyunu Contra. =)

Oyunun ROM’unu buradan indirebilirsiniz. (NES)

Super Mario

MarioBitiremediğim Atari oyunlardan biridir. 8-4’deki labirenti hiçbir zaman çözemedim. Mario’yu bitiren ve iyi oynadıklarını iddia eden birçok kişinin bir sürü gizli yeri bilmediğini düşünüyorum. Ben mi? Ben zaten bilmiyorum. =) Ha 1-2’deki tepeden gitme olayını ve benzer çok bilindik yerleri diyorsanız onları kastetmiyorum. Oynayanlardan gördüm, gerçekten birçok kimsenin bilmediği çılgınca kısayollar var.

Oyunun ROM’unu buradan indirebilirsiniz. (NES)

Oyunları bilgisayarınızda ve cep telefonunuzda çalıştırabileceğiniz emulatörler için şuradaki yazıma bakabilirsiniz.

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Çocukluğumuz ve Atarimiz-2 2 yorum aldı.

  1. Bomberman ve mario…
    Heleki bombermanda neredeyse ulaşıyordum ki kaleye elektrik gitmişti, sinirden duvarları parçalıyordum neredeyse…
    Hey gidi günler hey…

  2. ya bombermanda yılanın olduğu bölüm wardı orayı bi türlü geçemezdik ya hüüü:'( bi de o blmde çalan müzik sürekli tekrarlanınca…beynimi tırmalar gibi olurdu.tabi bir de seviye atlayamamanın vermiş olduğu moral bozukluğu war!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir