nothesapla
💻 Bilgisayar, 🧐 Kişisel

Dönemiçi Notunuz

Dün bir arkadaşım not ortalamamı sordu. Hesaplamaya üşendim. “Topla çarp böl üfff!” dedim. Oturdum dersin harf notlarını girince not ortalamasını bulan bir program yazdım.

Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 1. Sınıfları (yani biz) not ortalamamızı yazdığım bu yazılım ile kolaylıkla hesaplayabiliyoruz.

Dönem İçi Notları Hesaplama YazılımıProgramı buradan indirebilirisiniz. Ekran görüntüsünü yanda görüyorsunuz. Visual BASIC ile geliştirdiğim basit bir yazılım. Eğer yedi ya da yediden daha az dersiniz varsa siz de kendi notunuzu hesaplamak için yazılımımı kullanabilirsiniz. (ders isimlerini takmadan) Bu yöntemle -kredileri değiştirerek- üst dönemler ve hatta başka bölümler de yazılımımı kullanabilir.

Herkes tarafından kullanılabilecek çevrimiçi dönem sonu not ortalaması programı için tıklayın!

İyi tatiller diliyorum.

 

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Dönemiçi Notunuz 37 yorum aldı.

  1. ben ikinci sınıfım . diğer dönemlerle uyuşuyo mu diye baktım dersleri yazdım ortalamalar aynısı vallahi çok teşekkrler 🙂

    1. Notlarını yazıp 9090'a MMS olarak yolluyorsun. Daha sonra nüfus cüzdanı fotokopisini ve ikametgah belgeni Facebook'a e-posta atıyorsun, notlar karnene hesaplanmış geliyor. 😀

  2. benm ilk dönem ingilizcem 3 tü bu dönem 2 yılsonu portalamam kaç gelir ve kredi yıl sonu ortalamasıylamı hesaplanıo_?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir