hp yetkili servisi gronland
💻 Bilgisayar, 🎈 Hayat

Grönland’daki HP Yetkili Servisi

Başlığı doğru okudunuz! Grönland’da açıldığını düşündüğüm yeni (ve gizli) bir HP Tablet PC yetkili servisi var. Vatan Bilgisayar da, cihazımı tamir için buraya gönderdi. 15 gün boyunca alt tarafı bir klavyenin değiştirilememesi bana bunu düşündürtüyor.

Koskoca HP, HP Pavilion modelinin standart klavyesini 15 gün içinde nasıl temin edemez? (Ulan Amerika’dan istesen gelir be!) Bence temin eder. Grönland’daki yetkili servislerinden getirtiyorlar herhalde, yoksa bu kadar uzun sürmezdi.

ASUS bir hafta içerisinde tamir ediyordu (!), öhm şeyy eee, kırıp döküyordu, pardon. Siz de amma eli ağır çıktınız kardeşim!

Yasal süre yarılandı. Karşınızda çirkef bir müşteri var, 30. gün dibinizde bitecek haberiniz olsun. 🙂

Ek: Grönland’daki çok gizli HP Servisi’nin uydu fotoğrafları 😀

HP Grönland Tablet PC Yetkili Servisinin Tahmini Yeri

Dipnot: Yazının uydu kısmı elbette ki bir şakadan ibaret, ama yine de belirtmek lazım.

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Grönland’daki HP Yetkili Servisi 4 yorum aldı.

  1. Vallaha Umut ne diyeceğimi bilmiyorum, sanırım bu elektronik işi kişisel baht ile çok alakalı bir durum 😛 🙂 İnşallah en kısa zamanda gelir kırılmadan 😀

  2. işte bu yüzden bilgisayarımı (hp pavilion benimki de) servise vermekten çekiniyorum. ekranda kararmalar dalgalanmalar falan oluyor, şöyle bir sarsınca düzeliyor (: verip de geri alamamaktan korkuyorum ((:

  3. Ya bak şimdi korktum. Ben de ısınma sorunu için gidecektim ama sen böyle söyledin ya yanıncaya kadar gidemem artık :S

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir