💻 Bilgisayar

TTNET’in Benimle Dalga Geçen Müşteri Hizmetleri

TTNET 3G ModemBir okurumun TTNET 3G Modem hakkında yazdığı yorum üzerine, TTNET ile iletişime geçerek, bahsi geçen yazılımı edinmeyi denemeye karar verdim. Bu yüzden TTNET’in web sitesindeki iletişim formunu kullanarak aşağıdaki mesajı yolladım:

Merhaba, Su anad bir TTNET 3G kullanicisiyim. Yeni 3G abonesi olan arkadaslarimdan duydugum üzere, 3G ile baglanti kurdugumuz, normalde 3G modem ile gelen yazilimin yeni sürümünü çikartmissiniz. Bu sürüm TTNET Wifi noktalarini vs. de göstermekteymis. Ama ben eski bir müsteriyim, ve bana modemle beraber gelen yazilim da eski. Su an güncel modemlerle dagittiginiz yeni yazilimi ben de kullanmak istiyorum. Gönderebilir misiniz?

Olduğu gibi gönderdiğim için yazım hatalarını düzeltmiyorum.

Okuyunca görebileceğiniz üzere 3G Modem için yeni bir yazılım varsa bunu göndermelerini istiyorum.

Aynı günün gecesi bana TTNET’ten gelen cevaba bakalım. Olduğu gibi kopyalıyorum:

Değerli Müşterimiz,

TTNET WiFi, ev ve iş yeri dışında binlerce servis noktasında, taşınabilir bilgisayarınız veya WiFi uyumlu cep telefonunuz üzerinden özgürce bağlantı kurabileceğiniz hızlı ve güvenli kablosuz genişbant internet erişim hizmetidir.

Aşağıdaki linkten ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

http://www.ttnet.com.tr/web/298-1345-1-1/tur/sokakta_ttnet/servisler_-__ttnet_wifi_kablosuz_internet/kisaca

WiFi hizmetimizden yararlanabileceğiniz servis noktalarını aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

http://www.ttnet.com.tr/web/298-1346-1-1/tur/sokakta_ttnet/servisler_-__ttnet_wifi_kablosuz_internet/servis_noktalari

TTNET A.Ş.’ye göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, her türlü düşünce ve önerinizi bizimle paylaşmanızı dileriz.
Saygılarımızla,
TTNET A.Ş.

Gördüğünüz üzere, yazdıkları cevapta 3G’nin 3’ü, yazılımın Y’si, modemin M’si geçmiyor. Cevap yapay zekaya verdirilmiş gibi! Adamlara varsa ve uyumluysa diye yazılımın yeni sürümünü soruyoruz, adamlar bize TTNET Wifi reklamı yapıyor. Sanki ne olduğunu bilmiyoruz!

Ben de aşağıdaki maili attım:

Sayın cevabı yazan kişi,

Çok affedersiniz de siz dalga mı geçiyorsunuz? Eğer yazdıklarımı BİR DEFA OKUMUŞ OLSAYDINIZ TTNET Wifi ne demek diye sormadığımı görürdünüz. Ben 3G Modemlerle dağıttığınız yazılımın, varsa yeni sürümünü benimle paylaşır mısınız diyorum, sizin gönderdiğiniz cevaba bakın!

Wifi’nin ne olduğunu da, 3G’nin ne olduğunu da, yazılımın ne olduğunu da biliyorum. Fazlasını da biliyorum.

Dalga mı geçiyorsunuz siz ya.

Bilmiyorsanız bilmiyorum deyin, biliyorsanız da adam gibi cevap verin!

Wifi şuymuş da, wifi noktaları şunlarmış da… Bir okuyun önce yazdığımı. Bakın cevabınızla ne alakası var. Açın o gözleri, alt tarafı 500 karakterlik bir mesaj yazmışım. Wifi’yi de zaten kullanıyorum ve noktalarına nereden bakılacağını da biliyorum. Ama modemde bağlantı için kullanılabilecek yeni bir yazılım çıkardıysanız (ki eskisi çok iğrenç, hele mesaj gönderme kısmı rezalet) onu rica ettim ben. Ama cevabınızda 3G’ye dair bir tane bile cümle yok! Böyle dalga geçip gerizekalı yerine koymayın beni. Sorduğuma cevap verin!

SORUMU TEKRARLIYORUM:

Merhaba, Su anad bir TTNET 3G kullanicisiyim. Yeni 3G abonesi olan arkadaslarimdan duydugum üzere, 3G ile baglanti kurdugumuz, normalde 3G modem ile gelen yazilimin yeni sürümünü çikartmissiniz. Bu sürüm TTNET Wifi noktalarini vs. de göstermekteymis. Ama ben eski bir müsteriyim, ve bana modemle beraber gelen yazilim da eski. Su an güncel modemlerle dagittiginiz yeni yazilimi ben de kullanmak istiyorum. Gönderebilir misiniz?

Eğer böyle bir yazılım varsa, bunu istiyorum sizden sadece. Bitti. Nokta.

Ayrıca, Twitter’dan @TTNET’e de bir mesaj attım. Bakalım adam gibi cevap gelecek mi?

Yoksa müşterileriyle dalga geçip bırakmayı yeterli görüyorlar mı?

Bitirirken

Sizin TTNET ile aranız nasıl? Müşteri hizmetleri size iyi davranıyor, isteklerinizi yerine getirebiliyor mu? Yorumlarınızı bekliyorum.

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

TTNET’in Benimle Dalga Geçen Müşteri Hizmetleri 5 yorum aldı.

  1. Pek aram yok telekomdakilerle. Sadece tarifelerinin reklamı yapılacağı zaman arıyorlar sıkıntı olduğu zaman da geçiştirme yanlısı tavırlar sergiliyorlar. Zaten şubelerde tuttukları elemanlar da kalifiye değil. Kısacası telekom'a ciddi bir alternatif olsa telekom kullanmazdım sanırım.

  2. Şu ana kadar 4 kere bağlattım ttnet aracılığıyla adsl. Hiçbirinde 1 hafta geçmeden internete erişemedim. Her seferinde farklı bir sorun. Müşteri hizmetlerini aradığımda zaten, şunu kapat bunu aç gibi saçma sapan şeyler yaptırtıyorlar.

  3. otomotik bir cavapta olsa size dönmüşler. bize tekrar dönme girişimde bile bulunmadılar..

  4. TTNET'i ne zaman internetle ilgili çözülebilecek sorunlar için arasam bana diyolar ki arıza kaydı alalım tabi saçlarım dim dik oluyo benim sonra bi abi geliyo kurcalıyor bişileri gidiyor sorun devam ediyor. Sölemek istediğim şu; Ulan sen servis sağlayıcısın o telefona bakan gerzeklere ya bilgili tecrübeli al yada sorunu düzeltebilecek kadar yetki ver. Son olarak TTNET'in sunduğu internet hız testi hariç, diğer servisleri bir kullanın bakın kaç mbps bağlantı sağlıyor normalde 8mbps olması lazım ben hiç bir download & upload yapmadan 5.2mbps falandı ne diyim komik 🙂

    Dipnot: Telekom'un tekellikten kesinlik çıkartılması lazım!

  5. ttnet 3g mobil internet verelim diyeçok ısrarla evimi aradılar kabul etmiyorum desemde ücretsiz diye cazip teklifle evime gelip 3ay ücretsiz kullan eğer istemezsen geri iade edebilirsin diye paketi bana verdiler üstüne üstlük birsürü kağıda imzamı aldılar bana bir açıklama yapmadılar sordum kişiye geri iade edersem cezası yok değilmi diye yoo kesinlikle dediler ben o paketi açmadım kullanmadım geri iade etmek istediğim yetkili mercileri aradığımda iptali sonrasında 43tl ayrıca fatura bedeli ücret ödeyeceğimi söyledi müsteri hizmetleri görevlisi.. ben yüz yüze konuşacak yetkili arıyorum neden böyle üç krş için bizleri mağdur ediyorlar ben bu parayı yok yere ödeyemem…öyle her önüne gelen bilgisiz kişileride evlere göndermeyiniz ben paketi aldığımda tekrar tekrar sordum iade edersem sorun çıkmaz değilmi diye kesinlikle dediler lütfen benim bu yazılarımı dikkate alınız acilen ilgilenirseniz sevinirim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir