💻 Bilgisayar

HP Şikayetimi Cevaplar…

On behalf of Hewlett-Packard we apologize for the delay and difficulties you are experiencing. Your message has been forwarded to our Customer Escalation team who will review your case.

Thank you,

CEO Customer Relations

Daha önce HP Türkiye’ye sayıp sövmenin yanında HP’nin CEO’suna da mail attığımı söylemiştim. Yukarıdaki mesaj onlardan geldi. Açıkçası şaşırdım. Gecikme ve yaşadığım zorluklar için özür diliyor, durumumun incelenmesi için şikâyetim ilgili birime iletiliyormuş.

Bir şey çıkacağını sanmıyorum ama olsun. Hiçbir şey yapma zorunluluğu olmayan HP’nin en alakasız biriminin bile HP Türkiye’den daha ilgili olması ironik doğrusu.

HP’den şikâyeti olan diğer arkadaşlar! Niye siz de yazmıyorsunuz?

Dipnot: Word 2007’nin sözlüğünde ironik kelimesinin olmaması da ayrıca ironik. 😀
Dipnot 2: Hikayenin tamamını merak edenler şu, şu ve şu yazılarımı okuyabilirler.

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

HP Şikayetimi Cevaplar… 4 yorum aldı.

  1. vay be. işte gerçekten etkilendim bundan. umarım bir faydası dokunur. umarım bu kadar feryadın boşa gitmez ve en sonunda hak ettiğin hizmeti alırsın. ne diyebilirim başka

  2. hp ile ilgili ürün değiştirme maceralarımın tamamında yukarıdaki ceo linki işe yaramıştır.Ve lakin bu kadar şikayete rağmen yardım eden ceo halen işleyişteki soruna çare olamamıştır.

  3. dostum sen kaç ay beklemişsin bilmiyorum ama yine de benim gibi 6 aydır beklemiyorsundur:(
    O senin bahsettiğin Hp Türkiye beni de 6 aydır bekletiyor (hani iki ay demişlerdi ya {onların hesabına göre bizim bir ay üç aya tekabül ediyor galiba}) neyse ben hala beklemeye devam ediyorum bakıcam sonucu ne olacak(ama bir yandan da keşke dava açsaydım diyorum çünkü daha kısa zaman sürer ve tazminatla daha fazla para alırdım:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir