grid16
💻 Bilgisayar, 🎮 Bilgisayar Oyunları, 😂 Eğlence

Vakit Öldürmelik Oyunlar

Sıkıntınızı üçüncü boyutu aşmış oyunlarla giderebileceğiniz gibi, ufak ama zekice tasarlanmış tarayıcı oyunlarıyla da giderebilirsiniz. Denemenizi önerdiğim birkaç ilginç oyun var. Üçü bu yazıda, devamı da burada!

Karoshi Suicide Salaryman

Karoshi (orijinalinde Karōshi ya da 過労死) çok aşırı çalışmaktan ölmek anlamına gelen Japonca bir kelimedir.

Karoshi Suicide Salaryman oyununda ise amacınız, her aşamada karakterinizi öldürmektir. 50 aşamalık bu oyununun sizi deli edecek onlarca aşaması olacak.

karoshi-salaryman-1

karoshi-salaryman-2

Oyuna ışınlanmak için tıklayın!

Super Karoshi

Super Karoshi oyununda karoshi karakteri toksik bir atığa düşmerek evrim geçiriyor ve Super Karoshi oluyor. 😀 Bu oyunda da amacınız tüm aşamalarda karakterinizi öldürmek. 60 aşamalık bu oyunu, hile yapmadan (Walkthrough’una bakmadan) geçmek neredeyse imkansız.

super-karoshi

Oyuna ışınlanmak için tıklayın!

Grid 16

Aynı anda 16 oyun oynayın! Bir tane yetmemiş, yanına 15 tane daha vermişler. Bu oyunda kullandığınız tek tuş oklar. Oyun kendi içerisinde bir oyundan diğerine geçiyor ve git gide hızlanıyor. Genel oyun yeteneğinizi ve reflekslerinizi ölçmeniz için yaratılmış.

grid16

Oyuna ışınlanmak için tıklayın!

Armor Games‘ten oyun önerilerim devam edecek. (Zira kendi bilgisayarımın olmadığı şu günlerde yaptığım yegane şeylerden biri oyun oynamak. =( )

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇
Etiketler

Vakit Öldürmelik Oyunlar 2 yorum aldı.

  1. ilk oyunu oynayıpta geçen varmı acaba 🙂 ben sondan bi önceki bölümde yani 2 de kaldım nothing here just give up diyo ama ben vazgeçmek istemiyom 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir