umut karikatur
🎈 Hayat

Kaba Davranışlar

Umut KarikatürBazı davranışlar var ki, topluluk içersinde yapılması kaba olmamasına rağmen gizliden gizliye “Ben seni/sizi takmıyorum. Olmasan da çok sorun değil.” mesajı veriyor sanki.

Mesela baş başa yemek yediğiniz bir arkadaşınızı düşünün. Arkadaşınız yemek boyunca telefonla konuşuyorsa ve siz can sıkıntısından masanın tüm ayrıntılarını ezberliyorsanız, ya da arkadaşınız yemek boyu gelen mesajları cevaplıyor, durmadan 5000 mesajını tüketme çabasına giriyorsa açıkçası sizi takmıyor demektir.

Yazıştığı ister sevgilisi olsun, ister Albert Einstein; yarım saat telefonunu sessize alıp sizle iki kelime sohbet edemeyecek bir arkadaşınız varsa, belki de arkadaşlığınızı gözden geçirmelisiniz.

Lütfen yanlış anlaşılmasın! Acil bir durum nedeniyle işten aranmak, ya da birisi tarafından aranmak değil buradaki mesele. “Naaaber bi’tanem snn nası geçthi gunun???” tarzı mesajlarla baş başayken bile baş başa olamadığınız insanlardan bahsediyorum ben.

Bence çok rahatsız edici. Bu davranış ikide bir saate bakıp, oflayıp puflayıp surat asmakla neredeyse aynı. Sadece bana mı böyle geliyor, bilmiyorum.

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Kaba Davranışlar 3 yorum aldı.

  1. Yok yalnızca sana öyle gelmiyor. Özellikle birbirlerine 20 – 30 saniyede bir mesaj yollamak zorunda olan, daha doğrusu öyle hisseden çiftlere tilt oluyorum ben.

  2. Yok canım, düpedüz terbiyesizlik bence, ayıp denen bir şey var. Bir süre görüşmesen bir şey kaybetmezsin bence. Sen en iyisi mi gel ben biz seninle bir akşam yemeği yiyelim 😀 Uzun zaman oldu 😀
    Not: Burdaki “Burger”‘ ın hizmeti daha iyi yoksa ben gelirdim, bilirsin beni 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir