kapidir
😂 Eğlence

Dikkat! Çarpma, Kapıdır

Yurdum insanı açıklayıcı, tehlikelere karşı uyarıcıdır:

kapidir

Otogarın tertemiz, sıfır lekeli kapısına (!) da bu tabela yakışırdı zaten. 😀

Yer: İzmir Otogarı

Bitirirken

Otogarda Manisa otobüsü arayıp duruyorum… Yok! En sonunda sordum birine, beni yukarı kata, ilçeler terminaline yönlendirdiler. Manisa otobüsleri ilçeler terminalinden kalkıyormuş. Hani Manisa’nın küçük bir yer olduğunu biliyordum, kimsenin pek takmadığını da biliyordum ama, resmen İzmir’in ilçesi muamelesi görüyormuş. Yazık ya. 😀 (Geyiktir.)

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Dikkat! Çarpma, Kapıdır 4 yorum aldı.

  1. Manisaya gitmek için otogara gitmene gerek yok. Üniversitenin ana kapısının olduğu Manisa kavşağından 15-20 dakikada bir geçiyor Manisa otobüsleri. Öğrenci indirimi de var ayrıca.

    1. Biliyorum canburak. Dört senedir bu üniversitedetim ve manisa kavşağından defalarca geçtim. Öğrenci indirimini de biliyorum, zira otobüse de bindim. Ama otogar üzerinden gitmek benim için çok daha kolay. Yol tarifin ve yardımların için çok teşekkür ederim. Manisaya yol tarifi değil de, otogardaki tabela hakkında yorumların olursa onları da beklerim.

  2. Tabela hakkındaki yorumum tek kelimeyle “açıklayıcı”. Hem ne yapmaman gerektiğini, hem de oradaki nesnenin ne olduğunu üç kelimeyle açıklamışlar. Daha ne olsun?

  3. Demi. Asıl merak ettiğim acaba ne oldu da böyle bir açıklama getirmeye kalktılar. Orası daha bi ilgi çekici 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir