ubenzer uptime turhost
💻 Bilgisayar, 🎈 Hayat

Turhost & Caner

ubenzer uptime turhost

Bu %100 ne demek biliyor musunuz?

turhost logoWeb sitem bir dakika bile kesilmeden yayın hayatına devam etti demek! Peki, bu ne zaman başladı biliyor musunuz? Caner Öncel sponsorluğunda, UBenzer’i bundan bir ay önce Turhost bünyesine taşıdığımda başladı.

İlk defa bir şirkette bu kadar uzun bir süre boyunca, bir dakika bile web sitem kesintiye uğramadı. Mükemmel…

Niye Turhost’a Geçtin?

Çünkü birlikte çalıştığım firmadan memnun kalmadım. Sponsor aramaya başladım. Caner imdadıma yetişti. UBenzer’i Caner’in, Turhost bünyesinde bulunan bir hesabına taşıdık. O gün bugündür memnunum. Ne herhangi bir uyumsuzluk sorunu gördüm, ne de sitem bir defa bile kesintiye uğradı.

Deyim yerindeyse, hayran kaldım.

Sonuç Olarak…

Şimdiye kadar yerli ve yabancı birçok hosting firması denemiş olan ben, şimdiye kadar en memnun kaldığım firma Turhost oldu.

Caner’e sağladığı sponsorluk, Turhost’a da sağladıkları mükemmel hizmet için teşekkür ediyorum.

Bitirirken

* Uptime verileri, ücretsiz bir servis olan Uptime Robot tarafından sağlanmıştır.

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Turhost & Caner 5 yorum aldı.

  1. 6 aydan fazla süredir turhostu kullanıyorum ben de. Şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım. Ara sıra memnun musunuz diye telefonla aradıkları bile oluyor 🙂 Kesinti veya çalışma yapacakları zaman da haber veriyorlar sağolsunlar.

    Bence sen de memnun kalacaksın.

  2. Ben de Turhost’u metheden birçok kişi duydum ve bir ara Turhost’a geçmeyi düşündüm fakat geçmedim. Şu an Kebirhost’dayım ve tek kelimeyle mükemmel hizmet ve destek veriyorlar. İsteyenleri Turhost’a alternatif olarak Kebirhost’u da deneyebilir.

  3. bende tur hosta gectim allah var bir yanlışlarını görmedim ama bir şey var eski firmadayken sitelerim googlede iyi yerlerdeydi tur hosta gecdim siteler düşdü sanırım düzelir zamanla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir