🎈 Hayat

Bonkör AVEA

Avea'dan Bedava İnternetOturduğum evde çekmeyen operatörüm AVEA, bir yılımı doldurmam sebebiyle beni ödüllendirmiş. Gün boyu tüm Avealılarla bedava konuşma hakkı tanımış. Bir de, tam beş, evet yanlış duymadınız beş megabaytlık hediye internet vermiş!

5MB bu… Az mı? Harca harca bitmez

Bonkörlüğünden dolayı (!) kendilerine teşekkür ederiz. Bakalım gelecek sene nasıl dalga geçecekler?

Bitirirken

Avea’ya çekmeme problemini şikayet ettim. Adresimi anca üçüncü aramalarında anlayabildiler. (İkinci aramada 28.sokak’ı 28.kat anlamışlar nasıl becerdilerse.) Mahalle baz istasyonuna karşıymış, yenisini dikemiyorlarmış. (Ama mahallede kime baksan cep telefonu var, bu ne  perhiz ne lahana turşusu!)

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Bonkör AVEA 3 yorum aldı.

  1. Aveayı taaa ARIA zamanından beri aynı numarayla kullanıyorum, her sene bu tarz şeyler yapıyolar seneler arttıkça internet paketinin, mesaj hakkının boyutu da artıyor sanırım ama 5 mb komik olmuş 🙂
    10. senemde 1 gb internet paketi tanımladı bana, ayrıca hediye dakikalar falan gönderiyor kafasına göre bazen.

    Evet şebeke sıkıntısı eskisi kadar olmasa da var ama diğer operatorler kadar eski olmadığını da unutmamak lazım derim. 1 senede yüzlerce istasyon kurulabilir ki avea ile rakiplerinin kuruluş senelerinin farkına bakarsak bayağı bir ilerde olduğunu gözlemlediğimi Türkiyenin doğu ve güneydoğu hariç bir çok şehir ve daha küçük yerleşim yerlerinde yakın zamanlarda bulunmuş biri olarak söyleyebilirim.

    Kısacası bende bazen çok sinirlensemde Avea iyidir iyi. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir