burger turk orijinal tabela
🎈 Hayat

Burger Turk Tabelasını Değiştirmiş

Bilenler bilir yaklaşık 6 ay önce, Burger Turk isimli bir restoranı, tabelası Burger King’in aynısı (onlara göre benzeri) olduğu için taklitçilikle suçlamıştım. Birçoğu küfür dolu olduğundan onaylanmayan yorumların yanı sıra, seviyeli yorumlar da gelmişti ve oldukça tartışılan bir yazı olmuştu. Ne alaka hala anlayamasam da, bir ara Amerikan mandacılığı bile tartışmaya dahil olmuştu.

Geçenlerde, geçerken gördüm, Burger Turk tabelasını değiştirmiş ve özgün bir tabelaya sahip olmuş. Artık nedeni benim yazdıklarım mı, Burger King’in bir yasal neden bulup tepelerine binmesi mi, yoksa tamamen kendi duyarlı davranışları mı bilemesem de değişmesi bence çok iyi olmuş. Yakışmış.

Burger Turk işletmesi kendilerine yakışık olan şekilde özgün bir tabela ile çalışmaya devam ediyor.

Şu anda:
burger turk orijinal tabela

6 Ay Önce:
burger turk alsancak kucuk

Burger King’in Tabelası:
burger king orijinal

Bitirirken

Hala fırsatım olmadığından gidip herhangi bir menü yeme fırsatım olmadı. Onun için lezzet ve menülerin özgünlüğü dışında olumlu ya da olumsuz herhangi bir yorum yapmam mümkün değil.

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Burger Turk Tabelasını Değiştirmiş 8 yorum aldı.

  1. Yazıyla ilgili midir nedir ne değildir bilmiyorum ama bugüne kadar en özgün hamburgerci ödülü Ohannesburger’e gider yani.

    1. @Efe: Markanın kendi ismi olduğu için ona laf etmeyeyim dedim. Turk yazıyor. Geçenlerde fuarda “caploonbaaa” diye bir marka bile görünce Burger Turk normal geliyor.

  2. O “Caploonbaa” mobilya şirketi ben oraya staj başvurusuna gittim teee Torbalıya, 4 saatte 5 vesaitle varmıştım 😛 Ama yapmadım tabi orda çeşitli nedenlerden dolayı şimdi burda yazmiyim 😛

  3. Fırat’a katılmamak elde değil bence de en özgün hamburgerci olarak Ohannesburger’in üstüne yok. Mekanın ve menülerin tasarımı muhteşem bence.

  4. Gelmişken bende boş geçmeyeyim dedim. öncelikle kardeş sayfana nasıl geldiğimi hatırlamıyorum ama baya yazını okuma fırsatım oldu. Bende blog yazıyorum ama seninki gerçekten blog olmuş. tebrikler umarım emeklerin karşılıksız kalmaz.

  5. Arkadaslar burger turk mudur nedir sakin ordan bisey yemeyin icinde domuz etimi vardir bilimez insanin agzinda cok pis bi tat birakiyor insanlari turk ismini kullanarak cagirmayi deniyorlar ama bole bi pislik olamaz benden herkese tafsiye bilmediginiz yerde gida maddesi yemeyin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir