KaloriHesapla.com Blog
Genel

KaloriHesapla.com ile Kalori Hesaplama

KaloriHesapla.com
KaloriHesapla.com ile yediğiniz besinlerin ve yaptığınız aktivitelerin kalorilerini kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Sürekli güncellenen içeriği ile yakın zamanda Türkiye’deki en büyük besin arşivine ulaşacak olan KaloriHesapla.com aynı zamanda uzman diyetisyen ve yazarlar tarafından güncellenen oldukça kaliteli bir içeriğe sahip.

KaloriHesapla.com’da Hangi Besinler Var?

KaloriHesapla.com Besinler
Ev yemeklerinden, dünya mutfaklarına kadar birçok kategoride besinleri bulabilirsiniz. Bunun dışında besinler, markalar ve restoranlar adlı kategorilere bölünmüştür.

Dünyaca ünlü birçok fastfood zinicirinden yerel markalarımıza kadar neredeyse her marka ve restoran zincirini besinler bölümü altında bulabilirsiniz.

Sadece Kalori mi Var?

KaloriHesapla.com Besin Değerleri

Besinlerin kalori değerleri dışında yağ, protein ve karbonhidrat gibi değerleri de bulunmaktadır. Bunlar dışında birçok besinin kolestrol, sodyum vb. mineral değerleri de KaloriHesapla.com veritabanında bulunmaktadır.

Besin değerleri dışında, KaloriHesapla.com besinlerin faydaları, yararları, önlediği hastalıklar gibi bilgileri de sunmaktadır.

Besinler, Besin Değerleri, Fazlası?

KaloriHesapla.com Blog

KaloriHesapla.com blogunda beslenme, diyet, aktiviteler, kilo vermek gibi konularda birçok güncel makale bulunmaktadır. İçeriğimiz uzmanlar tarafından yazılmaktadır.

Kalori ve sağlıklı yaşam için hepinizi KaloriHesapla.com’a bekliyoruz.

Mustafa Namoğlu
KaloriHesapla.com Genel Koordinatörü

Bu bir reklamdır

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇
Etiketler