sigortadukkanim logo
🎈 Hayat

Trafik Sigortası Hangi Durumlarda Kullanılıyor?

sigortadukkanim logoTrafik sigortası yaptırılması zorunlu olan bir sigortadır. Ancak bunu yaptıran herkes trafik sigortasının tam olarak neyi kapsadığını bilmemektedir. Trafik sigortası kişi hatalı durumdaysa karşı tarafın hasarını karşılar. Aslında kaza yaptığınızda sizi para ödemekten kurtaran bir sistemdir. Bu yüzden trafik sigortası yaptırmak zorunludur. Başka açıdan bakılacak olursa, mesela siz düz yolda giderken arkadaki araç geldi size vurdu ve ciddi bir masraf oluştu. Ve karşı tarafın da bu masrafı karşılayacak gücü yok. İşte böyle bir durumda da trafik sigortası sizin için bir korumadır.

Herkesin herhangi bir durumda trafik kazası yapma ihtimali vardır, ancak maalesef ülkemizde hala trafik sigortası bilinci tam olarak yerleşmedi. Hazine müsteşarlığının verilerine göre Türkiye’de trafikteki araçların %21.38’inin trafik sigortası bulunmamaktadır.

Trafik sigortasında teminat ve limitler her firmada aynıdır ancak fiyat ve ödeme koşulları değişiklik göstermektedir. Sigortadukkanim.com’un karşılaştırmalı sigorta hizmeti sayesinde trafik sigortası tekliflerini alabilir, içlerinden size en uygun trafik sigortasını seçebilir ve online olarak satın alabilirsiniz. Üstelik poliçeniz de 5 dakikada hazır.

Bu bir reklamdır

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇
Etiketler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir