bilgisayar bagimliligi
💻 Bilgisayar, 🧐 Kişisel

Taşınıyorum!

Taşınıyorum!
Taşınıyorum!

Bugün (veya domain transferinin gecikmesi halinde Pazar günü) UBenzer.com başka sunucuya taşınacak. Hem bu bloga, hem de gelecek projelere sponsorluk desteği sağlamayı teklif ettiği ve inanılmaz özelliklerde bir web alanı sağladığı için webogrencisi.com’un sahibi Ali Barın’a ne kadar teşekkür etsem azdır. =) Beni yıllık giderden kurtardı ki, Adsense reklamlarının bir kuruş getirmediği şu günde cepten para ödemenin meraklısı değilim.

Umuyorum, taşınma süresince uzun süreli kesintiler olmayacak. Ancak DNS sunucularının güncellenmesi zaman alabileceğinden ilk birkaç saat, bazı okurlar eski sunucudan UBenzer’e erişiyorken, bazıları yeni sunucudan erişiyor olacaklar. Ne yazık ki eski sunucuya yazdığınız yorumları okuyamayacak ve onaylayamayacağım. Bu yüzden şimdiden özür diliyorum.

Hangi sunucuda olduğunuzu anlamanız için de bir kolaylık düşündüm. Taşınma süresince ve nameserver değişikliği temel DNS sunucularının hepsinde etkili oluncaya kadar sitenin en tepesinde “Eski Sunucu” ya da “Yeni Sunucu” şeklinde ibareler olacak.

Yazıyı Ali’ye tekrar tekrar teşekkür ederek noktalıyorum. İyi akşamlar.

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Taşınıyorum! 2 yorum aldı.

  1. Ali’ye ben de teşekkür ederim. Ama ondan önce Umut’a da, bana böyle bir imkan sağladığı için teşekkür ederim. :))
    p.s: Ben de taşınıyoruuum ! 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir