wm araci
💻 Bilgisayar, 😂 Eğlence

Faydalı ve Eğlenceli Linkler 8

firefiox ie yi yiyorYaklaşık iki yıllık bir aradan sonra, tekrardan bir “Faydalı ve Eğlenceli Linkler” yazısı ile buradayım.

Konu Başlıkları

İnternet nasıl büyüdü? Ödeviniz yetişmedi mi, ne yapacaksınız? Bu bir tetris ama bu cennetten geliyor! Sitenizin tüm bilgilerini tek sayfada görün.

İnternet nasıl büyüdü?

1998 internet bbcBBC, 1998-2010 yılları arasında küresel olarak internet kullanımını ve kıtalar arası kablo bağlantılarının gelişimini gösteren bir animasyon hazırlamış.

Broadband world: Connecting Africa [BBC]

Eyvah! Ödev yetişmedi!

broken fileYarın teslim etmeniz gereken bir ödev var. Hocanıza mail atacaksınız. Ama siz ne yaptınız? Tüm gece Portal 2 oynadınız, yetişmedi. O zaman sizin yardımınıza iki servis yetişiyor. Yaptığınız çalışmayı yarım haliyle bu iki servisten birine yüklüyorsunuz (veya dosya boyutunu ve uzantısını seçiyorsunuz), onlar da size dosyayı “bozup” geri gönderiyor. Hocanıza/patronunuza bozuk dosyayı mail olarak yolluyorsunuz. Açamıyor tabi. Dosyanın bozuk olduğunu anlayıp sizden sağlamını isteyene kadar size ekstra süre sağlanmış oluyor. Siz bu ara çoktan çalışıp işinizi tamamlamış oluyorsunuz. Böylelikle laf yemekten kurtuluyorsunuz . =) Her ne kadar etik olmasa da, birilerinin işine mutlaka yarayacaktır.

Cennetten Gelen Tetris

heaven
Bir sürü farklı Tetris oyunu var bu dünyada. Ama biri var ki o farklı. O, cennetten geliyor. Ne demek istediğimi oynayınca daha iyi anlayacaksınız. =)

Oynamak için buraya tıklayın! [Egonomik]

Webmaster Aracı

Web sitenizle ilgili ne var ne yok gerekli tüm bilgileri (Google Pagerank, index durumu, Alexa, DMOZ vs..) tek bir sayfada görmek istiyorsanız bu yararlı servisi kullanabilirsiniz. [WMAracı]

wm araci

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Faydalı ve Eğlenceli Linkler 8 3 yorum aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir