ucak kazasi raporu
🎈 Hayat, 🧐 Kişisel

Mim: Blog Yazarları Hangi Dizileri İzliyor?

Geçenlerde Hamdi beni mimlemiş. Konu “Blog yazarları hangi dizileri izliyor?” Sordum ben de kendime, aldım cevabı, attım hafızaya… Beyin bedava…

The Simpsons

the simpsons

21 sezonluk dizinin tamamını izlemiş bulunuyorum. Dizi benimle yaşıt olmasına rağmen, hiç bozmamış. Aslına bakarsanız son sezonları eskilerine göre çok daha güzel ve eğlenceli.

Homer Simpson’dan “Doh!” duymadan bu hayattan göçmemenizi şiddetle öneriyorum.

House

doktor house
Doktor House, Vicodin, Thirteen, Avusturya aksanıyla “Çays” (Chase), Foreman, Cuddy vs vs… Bu diziyi izlemeye bayılıyorum. Bakalım yeni sezon da eskileri kadar güzel olacak mı?

CSI: Crime Scene Investigation

csi las vegas

CSI Las Vegas olarak da bilinen bir dizidir. Çocukken ablamla televizyonda izlerdik. TRT 1 verirdi. Şimdi bu diziyi, tekrar ve sıfırdan izlemeye başladım. İlerleyen sezonlarda Grissom, Warrick ve Sara gidince tadı kalır mı bilmiyorum ama şu ana kadar izlediğim en şahane kriminoloji dizisi olur kendisi.

Air Crash Investigation

ucak kazasi raporu

Türkiye’de ya National Geographic yada Discovery Channel’da arada bir oynayan, Türkçe’ye Uçak Kazası Raporu olarak çevrilmiş, benim tüm sezonlarını internetten indirdiğim, bir türlü alt yazı bulamadığım, alt yazısız izleye izleye “uçak İngilizcesi” öğrendiğim dizidir. Dizi gerçek uçak kazalarını anlatır. Böylece havacılık tarihindeki kara lekeleri görüyor ve havacılığın ne kadar geliştiğini anlıyorum.

Ve hayır, bunları izleye izleye uçağa binmekten tırsmıyorum. Eğer bir gün bir Sun Express uçağı veya Boeing 737-800 düşerse, o gün tırsarım.

Bunlar dışında takip ettiğim ama hastası olmadığım diziler:

Bones, CSI: Miami, Family Guy vs vs.

Bitirirken

Bu mimi Caner ve Gözde’ye sallıyorum. =)

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Mim: Blog Yazarları Hangi Dizileri İzliyor? 3 yorum aldı.

  1. Geri bildirim: Mim: Blog yazarları hangi dizileri izliyor? | Gözde Okul
  2. Dizi izlemeyi hiç sevemedim, vizyonda birşey çıktığında; olay başlasın ve bitsin istiyorum ben. Bir sonraki bölümü merakla bekleyemem. Filmden yana tercihimi kullanıyorum genelde, bilim kurgu, aksiyon, aşk vs.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir