google easter
💻 Bilgisayar, 😂 Eğlence

Google Şakaları

Yazmaya ancak fırsat bulabiliyorum.

Her sene olduğu gibi bu sene de Nisan 1’de Google şakaları ile bizi eğlendirdi. Sanırsam en güzelleri bu senekilerdi. Adamlar bildiğin mesai harcamışlar bunları hazırlamak için.

Aklımda kalanları aşağıda paylaşıyorum:

Google Maps 8-Bit for NES (Atari)

Google, masaüstü bilgisayarlardan tabletlere kadar birçok cihaza ürün sağlıyor. Ancak, şimdiye kadar çocuklukta bolca oynadığımız atarilerimize bir ürün sağlamamıştı. Bundan böyle Google Maps kasedini takıp, atarimiz üzerinden de Google Maps’e erişebileceğiz:

Google Chrome Multitask Mode

İnternet ne kadar hızlanırsa hızlansın, kullandığımız araçlar (fare) sebebiyle vücudumuzun sadece %50’sini internette gezmek için kullanabiliyoruz. Google Chrome Multitask Mode ile artık cihazımıza birden fazla fare takarak, birden fazla imlece sahip olabilir, iki kolumuzu da kullanarak aynı anda iki sayfa gezebiliriz.

Detaylar:

Multitask mode buradan aktifleştirilebilir.

The Youtube Collection

Youtube başlangıçtan beri hep çevrimiçi bir video izleme sitesi olmuştur. Ancak artık, YouTube keyfini internet bağlantısı olmadan, çevrimdışı olarak yaşamak da mümkün olacak. Google tüm YouTube içeriğini DVD veya VHS şeklinde paketleyip kapınıza kadar yolluyor. Video koleksiyonu 110 tır ile adresinize yollanıyor ve yeni yüklenen videolar için her hafta bir kamyon dolusu video daha kapınıza geliyor:

Benim siparişlerim 2 milyon dolar tuttu ve 2045’de teslim edilecekmiş. Evde yer açmaya başladım şimdiden.

YoutubeOrder

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir