Im Still Seeing Breen
💻 Bilgisayar, 🎮 Bilgisayar Oyunları, 😂 Eğlence

Half-Life Dosyası

Half-Life 1998 yılında piyasa sürülmüş FPS (First Person Shooter) tipi bir oyundur. Piyasaya sürüldüğü yıl 50’den fazla disiplin tarafından “Game of The Year” unvanını alabilmiş bir oyundur. Valve diye bir şirket olduğunu öğreten oyundur diyebilirim ki bu sanırım sadece benim için geçerli değil.

Daha sonra yanlış hatırlamıyorsam 2004 yılında da Half-Life 2 çıkmıştı ki, o da müthiş bir oyundu.

Bu yazımda Half Life ile alakalı üç güzel video paylaşacağım.

Half-Life ile klip çekmek… Hatta ve hatta Half-Life’a şarkı bestelemek. Bunlar yapılmış ve benim çok hoşuma gitti.

İlk klip aşağıdaki video. Klipte ağız hareketlerine dikkat edin. Valve’nin geliştirdiği ağız hareketi uyumu teknolojisinin ne kadar coşmuş ve müthiş bir teknoloji olduğunu anlamanıza yetecektir. Valve’nin geliştirdiği ve oyunu alan herkese sunduğu bedava geliştirici araçlarının arasında bulunan bu ağız hareketi uydurma yazılımı ses dosyalarını inceleyerek karakterin ağız hareketlerini buna göre otomatik hesaplıyor.

Müthiş.

Klipi aşağıdan izleyebilirsiniz.

I’m still seeing Breen

İkinci sunacağım klip “Kill The Zombies By Shooting Them In the Head.” Half-Life için bestelenmiş bir besteye yine Half-Life ile klip çekilmiş. İngilizcesi olanların şarkının sözlerine dikkat etmesini öneriyorum. Bu sizi gülümsetecektir. =)

Son videoya sadece Half Life ve Half Life 2’nin tek kişilik modlarını oynamış ve oyunu bitirmiş olanlar baksın. Video, size Half Life 1 ve 2’yi 1 dakikada anlatabileceğini iddia ediyor.

Aşağıdan izleyebilirsiniz. (Half Life 1 and Half Life 2 in one minute)

=)

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Half-Life Dosyası 2 yorum aldı.

  1. İlk video ile ilgili, ilgilenen ve videonun tamamını izlemeyen(videonun sonunda parça bilgileri yazıyor) arkadaşlar için, parça “Breaking Benjamin” grubunun “So cold” adlı şarkısıdır!

    Forever Rock! 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir