hayal 8
🎈 Hayat

Herkesin bir hayali var…

Hayal

Hayal

Hayal

Hayal

Hayal

Ben hayallerimin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Peki sizin hayaliniz ne?

Bu yazıda kullanılan fotoğraflar bana e-posta yoluyla ulaştı. Gönderenini de hatırlamamakla beraber kendisine teşekkür ederken, orijinal kaynağını ve montajı yapan kişileri bilmediğimden kendilerine referans gösteremiyorum.

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Herkesin bir hayali var… 5 yorum aldı.

  1. :)) Merhabaa,
    Dün uğramış olsamda sayfana yoğunluktan bir yorum yazmak nasip olmasada yine de gezdim birşeyler öğrendim senden yana:)) Mesela ablanı evlendirmişsin yazın ki en çok okunanlar listesinde yer aldığına göre kaçamam evlenmek olabilir belki bir hayal işte hehe;) Dilediğim büyük birşey olmasa da sağlıktır hep en büyük temennim hayatta. Hayalseee hep hep sevgiden yana:))
    Sevgiyle….

  2. Benim pek çok hayalim var aslında..Birincisi, rahat ve istediğim gibi bir iş bulabilmek.İkincisi, güleryüzlü,sempatik,sıcakkanlı,esprili,modern,kıskanç olmayan,düzgün,seviyeli,ciddi ve kültürlü bir insanla tanışabilmek (biraz uzun oldu ama).Üçüncüsü ise sevdiklerimle ömür boyu sağlıklı ve mutlu bir yaşam..

  3. Söylediğim yalanları tek tek itiraf edip, özür dilemek..Affedip affetmemeleri önemli değil, önemli olan o cesareti bulabilmek kendimde.Huzur dolmak böylece.Herşeyi düzelttikten sonra saflık ve iyi niyetin içime işlenmesini istiyorum,karşılık beklemeden sevmek ve yardım etmek, sonrasında hemen ölmek.Hatırlanmsamda olur..

  4. :)merhaba kesinlikle hayal kurmak çok güzel birşey bu yüzden bazı hayallerinizi gerçekleştiremesenizde hayal kurmak çok güzel birşey hep hayal kurun:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir