💻 Bilgisayar, 🎮 Bilgisayar Oyunları, 😂 Eğlence

Max Payne: A Film Noir Love Story

Max Payne 2

There are no choices. Nothing but a straight line. The illusion comes afterwards, when you ask ‘Why me?’ and ‘What if?’. When you look back and see the branches, like a pruned bonsai tree, or forked lightning. If you had done something differently, it wouldn’t be you. It would be someone else looking back, asking a different set of questions.

Yukarıda Vladimir Lem’in düşüncelerine katılan Max’i okudunuz.

Max Payne… Beni gerek senaryosuyla, gerek oynanışıyla en çok etkileyen oyun şimdiye kadar… Sanki bir oyun oynamıyorum, film izliyorum. Gerekli yerlerde sinematikler, çizgi roman havasında ilerleyen olaylar ve daha başladığımızı anlayamadan biten duygusal bir oyun… Bir oyunun içinde karakterin rüyasını yönlendirebileceğim hiç aklıma gelmezdi. Hem de gerçekten rüya izlenimi verebilen rüyalar… Ve oyunun sonu… Gözleri yaşarıyor insanın oyun bittiğinde.

Max Payne 2’nin sonunda her ne kadar oyunun sonunda “Max Payne’s journey through the night will continue…” yazsa da ne yazık ki Max Payne 3 gelmiyormuş. Ancak IMDB’de görebildiğim üzere Max Payne film oluyormuş. Ekim 2008 gibi bir de tarih gördüm ama inşallah bakalım…

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇
Etiketler

Max Payne: A Film Noir Love Story 5 yorum aldı.

  1. Valla Güzel Yapmışlar Bunu 500 600 Milyon Kişi Oynamışdır Ben Max Payne 1 Max Payne 2 Oynamışımdır İşşallah Max Payne 3 Oynarızdır Allahın İzniyle

  2. max payne 2 de oyunun sonundaki beyaz ceketli herifi nasıl öldürcez bilen varmı yukarda biyerden bomba atıp duruyo
    bilen varsa yardım etsin

  3. Üstünde durduğu platformu yukarıda çengeller tutuyor. Onlara ateş edip durduğu yeri yıkmaya çalışacaksın. Dürbünlü silahlar tercihin olmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir