💻 Bilgisayar, 💾 Programlama

PHP Kursu ile İlgili Duyurular

php logoDünkü (29 Aralık 2009 Salı) ek ders katılımı için teşekkürler. Kodlayacak kadar olmayacağını biliyorum ancak; AJAX’ın ne olduğu, neden gerektiği, neler yapma kapasitesi olduğuna bir açıklık getirdiğimize inanıyorum. Bu da ilerde bu yöntemi kullanmak isterseniz size büyük kolaylık sağlayacaktır.

Derste kullanılan kod örnekleri her zamanki gibi açıklamalarıyla beraber burada yer alacak. Ancak biraz vakit alabilir. Şimdi gelelim bazı duyurulara…

Duyuru 1

7 Ocak 2010 Perşembe günü PHP kursu var. Dönemin son haftası. O hafta bana PHP ya da cevaplayabileceğim herhangi başka bir konu hakkında aklınıza takılanları sormanız, eksik kalan konularda örnek yapmamız, projeye tekrar göz gezdirmemiz, çıkışta hep beraber bowlinge gitmemiz 😀 ya da ne isterseniz onu yapmamız mümkün olacak.

Duyuru 2

PHP kursu ile ilgili bitirme projesinin son teslim tarihinde değişiklik yapılması mümkün değil. Sertifikaların bir an önce basılıp dağıtılması gerektiğinden ve dönem bittiğinden teknik olarak daha fazla geciktirilemez.

Projeyi tamamlayamamanız halinde bitirdiğiniz kadarını göndermeniz mümkün. Gönderdiğiniz e-postalara isminizi yazmayı ve veri tabanınızın yapısını SQL formatında export ederek projeye eklemeyi unutmayınız.

Duyuru 3

Proje tesliminden çok kısa bir süre sonra kimlerin sertifika alacağını (başka ders kalmadığı için) buradan duyuracağım. Bilmuh’ta okuyanlar sertifikalarını benden alabilirler, daha kolay olacaktır, diğer arkadaşlar ise EgeBK’nın Eğitim Fakültesi -1. kattaki topluluk odasından alabilecekler.

Sorun yaşayan benimle iletişime geçebilir.

Duyuru 4

PHP-2 şeklinde, bu dönemin üzerine devam eden, daha farklı teknolojilere ve yöntemlere bakan yeni bir kur isteğiniz varsa bunu topluluk odasına giderek dile getirebilirisiniz. Benim açımdan hiçbir problem bulunmamakta. Katılım yeterli olduğu sürece EgeBK ikinci döneme böyle bir kurs ayarlar görüşündeyim. Ama bunu dile getirmeniz gerekiyor. Size kalmış.

Duyuru 5

Ödevle ilgili soru(n)larınızı bana elektronik posta göndererek ya da bu sitedeki iletişim formunu kullanarak sormanız mümkün. Ne kadar çok ayrıntı verir ve ne kadar spesifik sorarsanız o kadar çabuk ve kolay cevap veririm.

Duyuruyu görmeyenlerle paylaşmanız önemle rica olunur.

Benden bu kadar… Herkese mutlu 2010’lar diliyorum. (:

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir