Entegre Ayaklık
🎈 Hayat

Bundan istiyorum!

Entegre Ayaklık

Eğer bu da benim olursa dünyayı ele geçirmeye çalışan çılgın profesör olmaya bir adım daha yaklaşacağım! 😀

İşin şakası bir yana, niye böyle ilginç güzel yaratıcı şeyler Türkiye’de yok? Niye olan ilginç üç beş tane hediyelik de yurt dışından ithal? Bu tarz şeyler tasarlayamayacak, üretemeyecek ve pazarlayamayacak kadar odun muyuz biz?

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇
Etiketler

Bundan istiyorum! 7 yorum aldı.

  1. Umutcuğum eski çalıştığım firmada ürün inceleme ve kalite kontrol müdürlüğü görevi yapmakta idim bir müşterimizle ürünle ilgili şikayetleri vardı bir türlü ikna edemedim problemin kendi kullanıcı hatasından kaynaklandığını. – ARGE biriminize aktarırmısın dedi -bir saniye deyip hattan aldım Genel Kordinatörümüze -Müşteri ARGE Müdürü ile görüşmek istiyor kime aktarayım diye sordum cevap -Oda sizsiniz Özcan bey demezmi.
    TÜRKİYEdeki ARGE müdürlüklerinin durumunu düşünün neyi geliştireceksin 0 bütçe ile……

  2. sen bilğisayar muhendisiymişsin sana göre muhendisssin ne yaptın bakalım mühendissen bu ülkeye bişiymi kattın daha birde ülkeyi beğenmez sanki sen çok yaratıcı üretkensin ya yaptığın her program sanki milyon satıyor yurtdışında kapış kapış ediliyor sanki ondans sonra gelip böyle laf olsun diye sırf sayfa boş kalmasın diye konu açıp güncelliyorsun yazık bzizm bilgisayar muhendislerimiz böyle olmaması lazım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir