gmail microsoft
💻 Bilgisayar, 😂 Eğlence

Eğer Gmail’i Microsoft tasarlasaydı…

gmail-microsoft

Gereksiz yardım metinleri eklenirdi. Hoşgeldiniz ekranı olurdu. Bir sürü reklam eklenirdi. Hizmetin adı uzar, Windows Live Gmail olurdu. Kullanıcı adı olarak adımızı girmemiz yetmezdi, @gmail.com eklemek zorunda kalırdık. gmail.microsoft.com gibi bir adres yerine by114w.bay114.gmail.live.com/mail/mail.aspx?rru=home gibi bir adres görüyor olurduk ve fazlası….

Bir blog bu konuya el atmış. Okumak için buraya tıklayın. (İngilizce)

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇
Etiketler

Eğer Gmail’i Microsoft tasarlasaydı… 5 yorum aldı.

  1. bill gates da bi aralar “windows live mail” ile gmailin önüne geçtik filan diyordu..tabii messenger olayı yüzünden daha fazla üyesi vardır. ama microsoft ne kadar kasarsa kassın o gmail klasını yakalaması imkansız bence:D

  2. Guzel bir calisma olmus 🙂 Gmail’in fonksyonlari kullaniciyi cokca rahat ettirebilen bir yapiya sahip, fakat hotmail’in ise hicbir fonksyonu bulunmuyor. Ve ozellikle cogu kisi, hotmail hesabim olmali ki msn kullanayim bilgisinde oldugu icin tercih ediyorlar. Farkli e-posta adresleri ilede msn girmek mumkun bu konuda bilinclenseler kesinlikle hotmail kullanmazlar. Agir ve gereksiz yiginti surusudur hotmail, gmail kalitesine yaklasamazlar bile!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir