yesil kosk gri
🎈 Hayat

Yeşil Köşk Sorunsalı

Yeşil Köşk Ege Üniversitesi Bornova İzmirYeşil Köşk’ün kısa bir süre önce öğrenci girişine kapandığı duymuştum. Bugün Ege Üniversitesi Rektörlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden soruna ilişkin bir elektronik posta geldi.

Halkla ilişkiler duyurularını takip etmeyenler için gelen mesajı alıntılıyorum:

Sevgili Öğrenciler,

Kampus alanımızda akademik ve idari çalışanlar ile öğrencilerimize hizmet vermekte olan Yeşil Köşk’ün kapalı alanının yetersizliği nedeniyle bir tadilat ve Ek Tesis çalışması başlatılmıştır. Bu nedenle, zorunlu olarak, geçici ve kısa bir süreliğine Yeşil Köşk’te öğrencilerimize hizmet verilemeyecektir.

Ancak, en kısa sürede çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, Tesisimiz yine ve daha geniş olanaklarla bütün öğrencilerimize hizmet vermeye devam edecektir.

Anlayışla karşılayacağınızı umarak sevgilerimizi sunuyoruz.

Ege Üniversitesi Rektörlüğü

Umuyorum ki gerçekten kısa bir sürede çalışmalar tamamlanır ve biz de Köşk’ümüze kavuşuruz. Daha fazla bilgi için (232) 388 40 00 dahili 2103 numaralı telefondan Halkla İlişkiler birimine ulaşabilirsiniz.

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Yeşil Köşk Sorunsalı 2 yorum aldı.

  1. Burdan çıkaracağımız sonuç nedir?
    -Rüya masa olmadan Yeşil Köşk’e giriş yapmamız mümkün değildir.

    Yalnız hiyerarşik yapılanmanın bir sonucu olarak, kampüsün en önemli yerlerinden birinde en alt seviye olarak görülen öğrencilerin dışlanıp öğretim görevlilerinin beslenmesini destekleme çalışması bambaşka olmuş. Düşününce onlar da haklı. Müşteri az gelecekken, günün specialini yiyip kaçan züğürt bir öğrenci mi tercih edilir, masayı donatıp üstüne cheesecakeini söyledikten sonra, smoothiesini içen bir öğretim görevlisi mi?
    Neyse allahtan yemeklerinden ve hizmetinden çok da haz ettiğim yer değil de gıcık olmuyorum. İstedikleri kadar kapalı kalabilirler. 😛

  2. Bahsi geçen kısa süre benim görebileceğim kadar kısa bir süre olmayacak diye geçiyor içimden. Ama benim takıldığım konu şu. Restorasyon sonrasında nasıl daha fazla müşteri için yer olacak ya da ek tesis dedikleri oluşumu nereye konuşlandırmayı düşünüyorlar? Yeni tesis dedikleri bahçedeki masaların etrafını brandalarla çevirmekse bunun için günler sürecek bir şekilde öğrenci girişinin kapatılması gerekmez. Bence şikayet vs. gibi sebeplerle öğrenci girişine kapatıldı. Murat Köşkü’ne gitsinler gibi bir alternatif de düşünülmüştür muhtemelen. Fakat artan şikayet ve tepkilerden -ki feysbukda yapılan planları takip etmediğim halde birhayli fazla olduğunu biliyorum- böyle bir açıklamayla ortamı durultmayı uygun gördüler.

    Sağlık olsun 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir