ubenzer 20lik dis sorunu
🎈 Hayat, 🧐 Kişisel

20’lik Uğraş

20’lik dişten çekmeyen çok az kişi vardır herhalde. Ne güzel, ilk 20’liğim normal bir şekilde, sapasağlam çıktı diye seviniyordum. Maşallah diğer dişlerde de hiç çürük olmadığından, dişçideki tek işim çıkmayı unutan alt ön dişlerimin yerine takma (çakma) diş takılmasıydı.

Buradan beni doktor doktor gezdiren sol alt 20’lik dişime seslenmek istiyorum: Arkadaşım sen psikopat mısın? Ne işin var o açıda? Şöyle adam gibi çıkamaz mıydın? Senin yüzünden iki defa radyasyon yiyip bir de çene cerrahında ameliyat olacağım. Kaçarın yok, gideceksin azı dişimi çürütmeden oradan… Sen kaybedeceksin, doktor vakit kaybedecek, devlet kaybedecek. (Üf, nasıl döndürdüm konuyu haa! :D)

ubenzer-20lik-dis-sorunu

Her neyse… Düğüne yetişmek için Ankara – Karaman yolunu kapattıran sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ü, Baş Artist (hatta Baş “Artiz”) ilan etmek istiyor, keyfine bu kadar düşkün bir Cumhurbaşkanının ülkesinde olduğu için acı çeken tüm vatandaşlarımıza cümleten geçmiş olsun diliyorum.

Habere ulaşmak istiyorsanız buradan

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

20’lik Uğraş 6 yorum aldı.

  1. O ne!
    Bunca diş dişçi yolu çürüttüm ama böylesine ben de ilk defa görüyorum!
    Artı ben senden daha uzaylıyım öyleyse, 0 beyazlardan iki tane var bende =D

  2. O 20’lik dişi çok dert etme. Ben 2 yıl önce alttan 2 tane çektirdim benimde aynıydı. Daha çıkmamışlardı bile doktor ameliyat şeklinde yararak aldı. Hiç bir sorunum olmadı, şişmedi. Korkmana onu burda meşur etmene değmez. 😀

  3. Cidden iyi bakarsan şişmiyor. Tamamen temiz tutmakta, sigara alkol kullanmamakta ve taneli sert yiyecekler yememekte bitiyor olay. Ben de 3tane çektirdim benimki de şişmedi. Sorunlar yaşamıyor değilsin elbet, sonuçta bir ameliyat geçiriyorsun ama dikkat ettiğin sürece 1haftada dikişlerini çıkarıyorlar ve sen de normal yaşantına devam ediyorsun.

  4. arkdasım 1 saat once bende ameliyat oldum cok hafif şişik var 😀 ameliyatta agzını zorla kocamn actırıolar bıtek o sorun acı yok yane 😀 ama daha narkoz etkısı gecmedı bılmıyroum tabi =)

  5. Eyvah Eyvah… Benim aynısından Altta 2 tane, üstte yarım çıkmış 1 tane var…
    Az önce geldim hastaneden, röntgende gördük alt dişleride.. Hiç hesapta yoklardı(:
    N`olcak Şimdi? 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir