aman hocam espirik
🎈 Hayat

Helal Olsun Hocam!

Dün Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sitesinde, ABB’nin ihtiyacı olan kişilere ücretsiz hukuki danışmanlık sağlamak üzere Antalya Baro’su ile bir protokol imzaladığını okudum. Özellikle tüketici hakları ve ticaret hukuku konusunda (Antalya’da yerini bildiğim tek tüketici derneği olan Tükoder hiçbir şey yapamadığı için) danışabileceğim birine ihtiyaç duyuyordum. Ancak haberde, bu hizmetin ne zaman başlayacağı ve yararlanmak için nasıl bir yöntem izlememiz gerektiği yazmıyordu.

Ben de S.O.S.Aman Hocam’ı kullanarak belediye başkanımız Prof. Dr. Mustafa Akaydın‘a bunu bizzat sordum. Hocam, sorumun üzerinden 24 saat bile geçmeden yanıtladı!

Sayın Umut Benzer,

Antalya Barosunun görevlendirdiği hukukçular eylül ayında birimimizde danışmanlık hizmeti vermeye başlayacaklardır. Her türlü hukuki konuda sizlere yardımcı olmaya çalışacaklardır. Belediyemiz bünyesinde kurulacak olan birime gelmeniz yeterli olacaktır.

Teşekkür eder, öğrencilik yaşamınızda başarılar dilerim.

Prof. Dr. Mustafa Akaydın

Helal olsun Hocam! Sonunda bizi yönetenlerin “duvar” olmadığı bir devri de gördük!

Yazımı, amanhocam’da gördüğüm bir soru-cevap ile noktalıyorum. 😀

Aman Hocam Espri (:

Dipnot: Ekran görüntüsündeki soruyu kimsenin bir belediye başkanı adına böyle cevaplamaya cesaret edemeyeceğine inandığımdan, Mustafa Akyadın’ın bizzat yanıtladığına eminim. (:

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Helal Olsun Hocam! 2 yorum aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir