💻 Bilgisayar, 🎈 Hayat, 🧐 Kişisel

Bu Hafta Çok İş Var

Bu hafta yapılacak bir sürü şey var.

Bilgisayarımı kargodan alması var mesela. Eğer İstanbul Bilişim Teknik Servisi bilgisayarımı tamir edebilmişse ve sağlam bir şekilde bana geri gelmişse yazılacak bir övgü yazısı, aksi halde sövülecek bir şirket var. Yeni bir PHP projesi var, ayrıntıları henüz netleşmiş. Perşembe gününe bitirmem gereken bir sunum var, henüz yarısı tamamlanmış. Anlatılacak bir ders var. Bitirmem gereken bir JAVA projesi var, bölümde ödev olarak verilen. Projeyi yapabilmek için çalışılması gereken konular ve proje sonunda yazmam gereken kocaman bir rapor var. Emlakçı emlakçı İzmir gezmek var. Ev baktığım muhitte kafayı bir kez bile indirmeden gezmek, sahibinden ilanı aramak var daha. Vites sorununu çözmek üzere gidilmesi gereken bir bisikletçi ve götürülmesi gereken bir bisiklet var. Bisikletin başında saatlerce beklemek var. UBenzer çekilişinin hediyelerini kargolamak var, o kargoların ulaşıp ulaşmadığını izlemek var. Yazılması gereken yazılar, alınması gereken sistem yedekleri var. Çalışılması gereken bir sürü ders var.

Var da var… Düşündükçe daha bir çok şey bulabilirim.

Ama biliyorum hepsini rahatlıkla yetiştireceğim. Hatta vakit artacak ve ben -yine- sıkılacağım. Çünkü yapacak başka hiçbir şeyim yok.

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Bu Hafta Çok İş Var bir yorum aldı.

  1. İstanbul bilişim aş nin teknik servis bakımından turkiyenin en iyisi oldugunu biliyorum bu yuzden içiniz rahat olsun en kısa zamanda yapacaklardır ki benim laptopumu aynı gun vermişlerdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir