bobilerden alinti olan resim
🎈 Hayat, 🧐 Kişisel

Tatil Bitti. Uzatması da.

Tatil biteli iki gün olmuş bile. Ama ben doyamamışım uyumaya. Tembel ben. İki gün de kafadan uzatmışım. Sayılı gün tabi. O da bitmiş. Bir bakmışım ki, vakit gelmiş, havaalanı yolu gözükmüş. Boeing 737-800 beni beklermiş.

Sonra bir saatlik bir yolculuk, yarısı kalkış yarısı iniş. Düz gitmeye fırsat bulamıyor uçak. Ona yakın, bana uzak olsa da. Ve bir bakmışım ki, daha gözümü kırpmadan İzmir’e varmışım. Havaalanında valiz bekliyorum. Hava alanında 204 bekliyorum. 204’te yolun bitmesini bekliyorum. Bornova Metro’dan yurda yürüyor, yolun bitmesini bekliyorum. Hava soğuk tabi, eller de üşüyor.

Sonra yurda varıyorum. Acaba şimdi neyi arızalı diye merak ederek? Su borusu mu patlak, internet mi yok? Elektrik mi kesik, kanalizasyon sistemi mi tıkandı? Kesin bir yerinde yine bir sakatlık var diye düşünerek odaya gidiyorum.

Tatile nokta böyle konuluyor.

bobilerden-alinti-olan-resim

Görsel: bobiler.örg

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Tatil Bitti. Uzatması da. 3 yorum aldı.

  1. Bendeniz emekli bir canlı. Hergün bana tadil. Zaman geçip gidiyor. pazar da salı da aynı. Bayramlardan haberim oluyor yanlızca tadil diye. İzmir den Oğlum geliyor. bir valiz dolusu kirliyle, bir ağız dolusu hikayeyle iyisiyle kötüsüyle anlatıyor. Gülüyoruz neşeleniyoruz birazda kederleniyoruz o yaşamı paylaşamadık diye. Bir gün kendimizi havaalanında buluyoruz.Tatil bitmiş diyorlar. Gün sayıyoruz gelecek olan tatil için. diğer günler hep aynı salıda bir perşembede……

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir