💻 Bilgisayar, 😂 Eğlence

Zaytung

Zaytung, güncel hayattan esinlenerek asparagas ve eğlenceli haberler yapan bir web sitesidir. Gülmekten yerlere yattığım birkaç başlık, kendimi daha iyi anlatmamı sağlayacaktır:

STV: “Haber Kanalımızın İzleneceğini Öngöremedik”

Bursa ve Balıkesir’de meydana gelen grizu faciaları ile Ergenekon soruşturması sırasında gözaltına alınan subaylar arasında ilişki olduğunu ima ederek bir anda dikkatleri üzerine çeken STV’de sular durulmuyor. Konuyla ilgili olarak bu sabah bir basın toplantısı düzenleyen STV yönetimi, olayın sadece basit bir şakadan ibaret olduğunu belirterek, haber kanalını izleyen birileri olma ihtimaline karşı bundan sonra daha dikkatli olunacağını açıkladı.

Avrupa Demiryolları İşletmecileri Türkiye’ye Sert Çıktı: “İnterrail Yapmayacaksanız En Baştan Söyleyin!”

Avrupa Demiryolları İşletmecileri Birliği (UNIFE) Genel Sekreteri Jurgen Zonderschule, Türkiye’deki her 10 üniversite öğrencisinden 7’sinin ders yılı boyunca “Bu yaz kesin Interrail yapıyoruz abi” diye ortada dolanmasına rağmen, tatil zamanı yalnızca 10.000 öğrenciden 2’sinin bu planı gerçekleştirdiğini belirterek, “Her sene gelir-gider hesaplarını buna göre yapıp sonra dünya zarar ediyoruz” dedi.

Memur Adaylarına Genel Yetenek Sınavı Sürprizi

Ekonomik krizin de etkisiyle devlet kadrolarına olan talebin artması üzerine KPSS sınavında bazı değişikliklere gitmeyi planlayan YÖK, çoktan seçmeli sınavın ardından memur adaylarını “solitaire”, “mayın tarlası” gibi oyunları kapsayan bir de genel yetenek sınavından geçirmeye hazırlanıyor.

Türk Psikiyatri Derneği’nden Sevindiren Karar

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da düzenlenen Türk Psikiyatri Derneği 28. Olağan Değerlendirme Kongresi’ne, dernek yönetiminin aldığı radikal bir karar damgasını vurdu. Alınan yeni kararla bundan böyle kendisine “deli”, “şizofren”, “çılgın” ve benzeri özellikler yakıştırıp bununla prim yapmaya çalışan gençleri zor günler bekliyor.

Bunlar ve bunlara benzer onlarca “haber” var sitede. Canınız gülmek isterse göz atmanızı öneriyorum. Bu siteyi es geçmeyin. =)

Işınlanmak isteyenler için geliyor: Zaytung.com

Bitirirken

Keşke bir de RSS’i olsaydı… Bobiler gibi düzenli takip etmek isterdim. Keşke…

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇
Etiketler

Zaytung 3 yorum aldı.

  1. evet çok komik 🙂

    Evli Kalmak İçin Daha İyi Bir Neden Bulamayan Çift 10 Yıllık Ev Kredisine Girdi

    3 yıllık evli Ersin-Tuba Özbükey çifti, dün sabah düzenledikleri basın toplantısıyla, artık evliliklerini sürdürmek için daha iyi bir nedenleri kalmadığından 10 yıllık ev kredisine girdiklerini kamuoyuna duyurdular. Her ikisi de çalışan genç çift, böylece hiç bir şey için değilse bile aylık 2000 TL’yi geçen krediyi ödeyebilmek adına en azından 10 yıl daha kutsal evlilik müessesesini ayakta tutmak zorunda olacak.

    kaynak : http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=1914

  2. Sayende keşfettiğim saçma gerçekleri mantıklı komedilere dönüştüren bir site ve bir ihtiyaç aynı zamanda:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir