eurovision
🎈 Hayat

Eurovision 2010

eurovision

2010 Eurovision Song Contest (Eurovision Şarkı Yarışması) az önce bitti. Her şeyden önce çok başarılı bir şarkı, çok başarılı bir sahne performansı ve arkadaki Power Ranger için Manga’yı tebrik ediyorum. Bize ikincilik armağan etti.

Birinci ülke Almanya’nın Lena tarafından seslendirilen Satellite isimli parçası da, en az bizimki kadar güzeldi. Bunun dışında benim sevdiklerim arasında Rusya ve Ermenistan’ın parçaları yer alıyor.

Bu yazının devamında beğendiğim ülkelerin parçalarını, Almanya ve bizim sahne performanslarımızın videolarını ve İspanya’nın performansı sırasında sahneye atlayıp şarkıyla dalga geçen çılgın seyirciye dair videoları bulabileceksiniz.

Almanya: Lena – Satellite

Yarışma birincisi ve cidden güzel bir parça. (Ayrıca solist Lena Meyer’in 1991’li olması ayrıca bir ilginç geldi. Benden gençmiş. 🙂 )

Canlı sahne performansı:

Eurovision resmi tanıtım klibi:

Türkiye: Manga – We Could Be The Same

Yarışma ikincisi. Güzel bir parça.

Canlı sahne performansı:

Çılgın Seyirci

http://www.youtube.com/watch?v=k_8_xAZYZm4

Bitirirken

Güzel yarışmaydı, süper organizasyondu. Özellikle kamera açılarına bayıldım. Seneye Almanlardan da güzel bir organizasyon bekliyoruz. İnşallah ondan sonraki sene tekrar bizdeyiz. 🙂

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Eurovision 2010 2 yorum aldı.

  1. lena biraz bizim nilüfere mi benziyor şarkıyı söylerken sanki , ehe. şarkı güzel ama iyi yani. hak etti. bir ukrayna’nın hakkı biraz yendi sanki ama olur o kadar.

  2. İspanya’nın performansına çok büyük katkısı oldu o adamın. Bence aldığı puanlar için teşekkür etmeli o adama İspanyol ekip. Nitekim dansçılardan daha istekli dans etti. Üstelik gayet başarılı idi… 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir