Yeni Hizmet: Ebebeğin Banyosu
🎈 Hayat, 🧐 Kişisel

Yardım Lazım: İzmir’de Kiralık Ev Aranıyor

Yeni Hizmet: Ebebeğin Banyosu

Bu yazıda anlatılanlar geçerliliğini yitirmiştir. Lütfen dikkate almayınız.

Kendi evime çıkmaya karar verdim. Kiralık ev arıyorum. Herkes gibi ben de sokak sokak geziyorum, İnternet’teki ilanlara bakıyorum, cani emlakçılar bir kira bedeli para aldıklarından onlara yüz vermiyorum. Ben ekstradan bir de bloguma yazıyorum.

Bugün sizin yardımınıza ihtiyacım var. Dertlerimden birine deva olabilir misiniz? Belki sizin sayenizde birkaç parça eşyam olabilir. Ya da bundan sonra kalacağım evi siz ayarlayabilirsiniz.

Olmadı mı? En azından bu yazıyı yaysanız? Ya bir bilen çıkarsa?

Yardım Çağırısı 1: Ev lazım!

Eğer sizin, bir yakınınızın aşağıda anlatılan özelliklere uygun bir dairesi varsa, apartmanınızda bu özelliklere uygun bir daire boşsa veya yolda geçerken gözünüze bir daire kestirdiyseniz lütfen bana ulaşın. =) Bana ulaşmak kolay. Bu yazıya yorum bırakabilirsiniz, Facebook’tan mesaj yollayabilirsiniz veya Twitter’dan mention atabilirsiniz.

Yardım Çağrısı 2: Eşya lazım!

Eee, yeni eve çıkmak demek, eşya demek. Eve çıktığım anda almam gereken acil eşyaları elden düşme almayı planlıyorum. Ancak, eğer mobilyalarınızı yeni değiştirdiyseniz, yeni buzdolabı aldıysanız, televizyonunuzu FULL HD yaptıysanız ve eski eşyalarınızı verecek bir yer arıyorsanız o kişi ben olabilirim! Eğer sizin veya komşularınızın ihtiyacı olmayan eşyaları varsa bana haber verebilirsiniz.

Aranan Evin Konumu

Öncelikli olarak Üçyol metrosuna yürüyüş mesafesinde bir ev aranmaktadır. Evin yolu aşırı yokuş olmamalıdır. Bu alanda uygun bir ev bulamamam durumunda Fahrettin Altay Meydanı çevresini, o da olmadı Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nın arka sokaklarını düşünmekteyim.

Aranan Evin Özellikleri

Daire kesinlikle bodrumda, zeminde ve zeminin hemen üstündeki katta olmamalıdır. En üst katta olması durumunda evi çatının akıp akmadığı konusunda inceleyip karar vermem gerekir.

Evin mutlaka bir balkonu olmalıdır.

Su ve elektrik sistemi sağlam ve çalışıyor olmalıdır.

Bunlar dışında tabi güzel özellikleri varsa süper olur ama yoksa da bakarız. 😀

Ev için 1+1 veya  2+1 düşünmekteyim.

Kim Kiralayacak?

Evi bekar bay öğrenci/çalışan (ben :D) kiralayacağım. Bekara, öğrenciye ev vermeyen ev sahipleri, merak etmeyin evinizi yemeyeceğim. Sessiz ve sakinimdir, her gün onlarca arkadaşımı eve davet etmem. Derli toplu olmayı severim, bulaşıkları bile genelde bir günden fazla bekletmem, evinize iyi bakarım. 😀 Yani komşulardan tek bir şikayet gelmez kolay kolay.

Bitirirken

Belli mi olur, belki ev beni bulur. =) Bloga yazmadan olmaz bu iş denemek lazım.

Bu blog yazısı ne kadar yayılırsa şansım o kadar artar. Yardımcı olabilir misiniz?

* Fotoğraftakinin aksine, evde ebebeğin 😀 😀 banyosu olmasına gerek yoktur.

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Yardım Lazım: İzmir’de Kiralık Ev Aranıyor 8 yorum aldı.

  1. Kolay gelsin abi. Bir de sorum olacak,bu Son Yorumlar bileşeni ana sayfada var ama bu yazı sayfasında yok. Nasıl ayarladın,merak ettim. 🙂

  2. Selam,

    Üçyolda ikinci katta bir ev var. Sanırım içindeki kiracılar ya geçen ay çıktı ya da bu ay içinde çıkacak.

    Ev içinde dayımlar otururken bakımlıydı şu anki durumunu bilmiyorum 4 yıl kadar oldu onlar çıkalı. İçinde en son 3 adet doktor oturuyordu yani doktordan 🙂

    Elektrik/su hatlarında bir problem yoktu. En son kombi de yapılmış olması lazım. Biri sonradan kapatılmış olarak 2 balkonu var. Kapatılmış olan bayağı küçük saymasan da olur. Mutfağı bakımlıydı son gördüğümde. Cadde ile arasında sadece bir park var.

    Konumu da Üçyol Metrodan Köstence Köprüsüne doğru Sevgi Yolu üzerinden yürürken İş Bankasının karşısı gibi kalıyor. Biraz daha ileride olabilir metroya 5 bilemedin 10 dakika yürüyerek. Anneannemin karşı dairesi olduğu için bu kadar detayı biliyorum. Eğer ilgilenirsen anneannemle görüşerek evin şu anki durumunu öğrenebilirim. Senin için tek eksi yönü evin 3+1 olması sanırım. Yine de ilgilenirsen e-posta gönderebilirsin.

    http://twitpic.com/6htmjw adresinde evin yerini ve metronun yerini harita üzerinden görebilirsin. Ev bulmak, yerleşmek zor iş, kolay gelsin.

  3. Sen eşyaları , evi hazır et …(beni uğraştırma 😀 )
    Seneye yanındayım. Ev arkadaşı aramaya kalkma sakın ben varım :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir