auth0 tshirts
🧐 Kişisel

2019’a Auth0 ile Merhaba

Auth0’da çalışmaya başladım. Bu benim ilk kez tam anlamıyla uzaktan çalıştığım (remote working) bir iş!

Şubat ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde 2019’a merhaba demek biraz geç olacak. Ancak bu yazıya bir şekilde giriş yapmam lazım ve daha iyisini bulamadım. :/

Önceki bir yazımda HERE‘da çalışmaya başladığımı yazmıştım. 2017 Eylül ayı itibariyle buradaki işimden ayrıldım ve Auth0‘da çalışmaya başladım. Bu benim ilk kez tam anlamıyla uzaktan çalıştığım (remote working) bir iş!

IMG 20180917 192218
Auth0 Onboarding etkinliğinden: Seattle, WA

Uzaktan çalışma (remote working) nedir?

Uzaktan çalışma İnternet bağlantınızın olduğu herhangi bir yerden çalışmanız anlamına gelmektedir. Klasik iş ortamının aksine, her sabah hazırlanıp çalışmak için ofise gitmenize gerek yoktur. Kendinizi rahat hissedeceğiniz bir iş ortamı hazırlayıp buradan çalışabilirsiniz.

Ben Berlin’de evin bir bölümünü ofise dönüştürdüm. Benim için en verimli çalışmayı sağlayacak donanımları toplayarak kendimce “mükemmel ofis”i kurdum.

IMG 20181121 115222 1
Berlin’deki ofisim

Benim için odaklanabileceğim sessiz bir ortam ve bolca monitör çok önemli. Bu nedenle benim çalışırken en rahat olduğum ortam ev. Ancak şirket çalışanlarının kahvecilerden, başka ülkelerden, dağda park etmiş bir karavandan, plajdan ve hatta yattan çalıştıklarını gördüm.

Bir başka deyişle, işinizi düzgün yaptığınız sürece nereden yaptığınız tamamıyla size kalmış.

IMG 20190127 140452
Auth0 Offsite etkinliğinden: Londra

Auth0 ne yapar?

Never Compromise on Identity

We provide a universal authentication & authorization platform for web, mobile and legacy applications.

Bitirirken

Bundan sonraki süreçte kısa kısa ama daha sık yazı yazmaya çalışacağım. İçimden bir his (şaka şaka Google Analytics) uzun yazıları pek de kimsenin okumadığını söylüyor.

Önümüzdeki süreçte uzaktan çalışma konusuna daha fazla değinmek istiyorum. Eğer özellikle bahsetmemi istediğiniz bir konu veya sorularınız olursa aşağıdaki yorum formunu kullanarak iletebilirsiniz.

Yeni yazılarda görüşmek üzere!

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir