avea logo
🎈 Hayat

AVEA’dan Nefret Etme Sebepleri

avea-logo

AVEA senin zorun ne? Gecenin üç buçuğunda “30 GUNLUK MOBILOGRENCILERLE VE DIGER OPERATORLERLE INDIRIMLI KONUSMA SURENIZ DOLMUSTUR. TEKRAR KONUSABILMEK ICIN 150 VE UZERI KONTOR YUKEYINIZ.” mesajı atmanın anlamı ne? Psikopat mısın keriz misin anlamadım ki? Bizim de uykumuz var icabında. Su uyur, AVEA uyumaz mesajı mı vermeye çalışıyorsunuz? Niye kapatayım ki telefonun sesini? Ya acil bir şey olursa? Mesaj geliyor ve gecenin üçünde gelecek bir mesajın pek de hayra alamet olmayacağını düşünerek bir korkuyla açıyorum.

Kim o?

AVEA, uyumayan psikopat operatör!

Müşteri hizmetlerini arayıp şikâyet ediyorum, “Efendim o saatte göndermez sistem, sinyal düşükken gönderilmiştir anca gelmiştir.” diyor bana. Evet efendim düşük. Bilgisayar Mühendisliği binasının içinde (taş duvar olduğu için) çekmiyor. Ama gecenin üçünde uyuyordum ben. YURTTA!

En komiği de bu gönderilen ne ilk mesaj, ne de sonuncusu olacak! Hangi keriz bu saate ayarlar ki bunu? Ya da “if sistem_saati < 10 then mesaji_yarin_gonder” gibi bir program parçası yazacak yazılımcınız mı yok?

Bornova Metrosunun dibi gibi merkezi bir yerde (yani bölümde) bile kapsayamayan bir sinyal kalitesi (!)… Gecenin üçünde atılan mesajlar… Geç giden mesajlar… Gitmeyen mesajlar… Metroda alt tarafı bir köprünün altından geçiyoruz diye kesik kesik giden bir ses… Karşıyaka’nın merkezi bir yerinde oturan akrabalarımın evinin balkon hariç hiçbir yerinde çekmeyen bir operatör… Patlican, yapican, edicen tarzı reklam kampanyalarıyla Türkçeyi katleden bir şirket…

Oldu mu? Eğer hâlâ AVEA’da duruyorsam nedeni sizi sevdiğimden değildir! Tüm arkadaşlarımın AVEA’da olması bunu mecbur kıldığındandır.

Yazıklar olsun sizin gibi şirkete!

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

AVEA’dan Nefret Etme Sebepleri 13 yorum aldı.

  1. Ağzına sağlık. Avea kullanmadığım halde arkadaşların gönderdikleri mesajları 2-3 gün tekrar tekrar gece gündüz demeden göndererek beni bile rahatasız etmeyi başarıyor. Hayır bir de çok iyi gibi kullanıyorlar ya onu anlamıyorum. Neymiş efendim “mesaj bedava”. E gitmiyor ki senin mesajın bedava olsa ne olur.

  2. Tesadüfen gördüm sitenizi..inanılmaz güzel bir tasarımı var..çok ilgi çekici ..umarım uzun soluklu bir yazara denk gelmişimdir..yazmaktan usanmamanız dileğiyle diyip, konuya yorumumu yapayım avea nın böyle şeyleri var gerçekten..ilk aldığım hattım avea benim ama bin pişmanım..bu gibi sorunların yanı sıra bir çok aksaklıkları var bana göre..

    1. @C.S.S.L.L: Çok teşekkür ederim. Şu an için blog yazmak beni mutlu eden ender şeylerden bir tanesi. Bırakmayı hiç mi hiç düşünmüyorum. Siteme hoşgeldiniz.

  3. Evet ya benim de başıma geldi.Aynen saat gecenin 03:30u ve mesaj geliyor.Korkuyla uyandım bişey oldu dedim.Açtım baktım sağolsun avea! Biz uyuruz avea uyumaz :))

  4. arkadaşım hakikatten on numara yazmışsın ya AYNEN! şuan telefonu kırmak üzereyim avea gerzeği msjı göndermiyor! 2 tane gidiyorsa 20 tane gitmiyor! Deli olacağım ya telefonda bir şey var dedim deiğiştirdim şimdi eskisini arar oldum eskisi yine 5 gönderim 9 göndermiyordu… Sevgilimin hattı avea olmasa ölene kadar alıpta kullanmayacağım tek hattır! Ama mecburuz işte napalım..

  5. Azizim siz hiç Avea müşteri hizmetlerini arayıp “Neden aylık faturası 66 milyon olması gereken sınırsız tarifeme hiç bir ekstra kullanımım olmamasına rağmen 85 milyondan aşağı fatura gelmiyor?” diye sormayı denediniz mi? Apışıp kalıyorlar, çok zevkli 🙂

  6. bu operatör kadar nalet bi operatör görmedim… verdiğim kontörler haram olsun.. sinir şey ya.. bi msj atıyorum bana ileti msjı geliyo ama karşıya gitmiyo. geri zekalı madem iletmedin ne iltildi diyon aptal!!! o kadar reklam yapcağına müşteri memnuniyeti sağla. daha 5bin msj kampanyasının altından kalkalmıon 3g nin altından nasıl kalkacan??? tutmuş bi de görüşmeme izin vermio. 180 dakika kazanmşım ondan dakiaka alcağına daha da köntörlerime göz dikio açgözlü şey!!! arkadaşı arıyorum yarım saatte bir telefonu kapatıyo aptal, nalet!!! YZIKLAR OLSU SENİN GİBİ OPERATÖRE!!!

  7. Avea’nın suçu değil =D
    Kısa mesaj servisinin yanılmıyorsam 23 saat ulaştırma süresi var. O süre içinde hangi anı bulursa atar mesajı. Sistem boşlukları, sinyal kuvvetlenmesi zartı zurtu da var tabi bu işin…
    Geçende bir sitede adamın biri yazmıştı. Vatandaşın 10.000 dk her ay konuşma şeysi varmış, Avea her konuşmadan sonra bilgi gönderiyormuş efendim şu kadar dk konuştunuz diye. Neyse bu adam bir görüşme ortasındayken daldırmış 13.000 dk’ya kadar konuşmuş adama 1500TL tutar gelmiş. Adam bas bas bağırıyordu efendim Avea beni neden uyarmadı, dava açacağım diye. Tabi adamın toplu konferans yaparak o dakikaları bitirdiğini de söyleyeyim yoksa 1 ayda 10.000 dk, zor iş.
    Neyse 3g neler getirecek bakalım…

  8. o hata yaptım ve arkılerım avea dıye turkcelımden vazgectım ama keske o aptallıgı yapmasaydı bı gecıremedıler arıyorum o kadar kı ınsan yerıne koymayıp aptal bı bandı dınletıp bıtırıyolar neymıs musterı hızmetlerı ben boole musterı hızmetının ahmaklar becerıksız herıfler bu kadar dandık bı durumla karsılasmadım cok pısmanım ıns gecmez geccegınıde sanmıyorumm artık bu becerıksız herıflerden

  9. doğru söylemişsın … başka sorun daha … salak web site her ay 10-12 kez güncelleme bahanesiyle çalışmıyor…

  10. buneya yurt dışından arayan beni ulaşamaıyo böyle bi numara yoktur dio böyle hatmı olur ya yurt dışı aramalara acık benim hat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir