kornaya basma
🎈 Hayat

Bana Ne Senin Pipinden?

Kornaya Basma!Bu lafım evimizin önünden milyonlarca arabayı bas bas korna çaldırtarak geçirtmeyi bir marifet sayan sünnet çocuğuna gelsin! Bana ne lan senin pipinden? Keseceklerse kessinler. Bana mı kesiyorlar? Ya da karşı apartmandakinin bununla ne ilgisi olabilir? Köy meydanı mı burası? Sanki sizi tanıyoruz da, “Aaaa, Ahmet Beyler çocuklarını sünnet ettiriyorlar!” diye el âleme dedikodunuzu yapacağız!

Hayır, çocuğu gezdireceksen gezdir. Konvoy olacaksan ol. Videoya alacaksan al. Aynaya havlu asacaksan as. Bunlar beni ilgilendirmiyor. Ama kafamı şişirmeye hakkınız yok! Daat daat düüüt. Hatta bazen kamyonla konvoya girip (utanmadan) havalı korna basan denyolar bile oluyor. Amaç ne? Çocuk senin çocuğun, sünnet senin sünnetin, pipi çocuğun pipisi! Beni rahatsız etmeye ne hakkınız var?

Bir başka sorun da evimizin trafik ışıklarının hemen yanında olması. Kırmızı ışığa yakalanan konvoy hiç enerji kaybetmeden basmaya devam ediyor kornalara… Yaşlısı var, bebeği var, uyuyanı var! Sizde ise bir gram insanlık ve yarım gram empati yapma yeteneği bile kalmamış!

Bonus Olay: Geçenlerde gecenin 12’sinde, evet yanlış okumadınız GECENİN ON İKİSİNDE kornalar çalarak bir düğün konvoyu geçti! Evlenmeyi başaracak kadar beyninizin olması şaşırtıcı doğrusu! İnsanlar mutluluklarını, sadece gereken kişilerle paylaşsalar ve başkalarının günlerini zehir edip, milyonlarca küfür yemese hayat daha güzel olmaz mıydı?

Yeter ama bu yüzyılda artık ya!

Mini Öneri: Eğer gürültü yapmak sizin için temel mutluluk kaynağıysa, korna çalmadan yapamıyorum diyorsanız (yani sorunluysanız) şehir dışına, insanların olmadığı bir yere gidin. İstediğiniz kadar bağırıp çağırın! Gürültünüzü yapın.

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Bana Ne Senin Pipinden? 5 yorum aldı.

  1. Heheeeee .Kelimesi kelimesine katılıyorum .Ama bak görürsün şimdi örf diyen adet diyen birileri çıkacaktır.Ben de buradan onlara bir çift laf edeyim bari 🙂 Kardeşim sizin yüzünüzden ben gürültü kirliliği yaşamak istemiyorum .Kısacası :Bana ne senin pipinden

  2. Olum yaşadığına dua et. Maganda kurşununa gitmediğine yani 😀

    Ama bu bir kültür haline gelmiş. Önceden atla geziyorlardı, teknoloji gelişti arabalarla geziyorlar 😀

    Spor karşılaşmalarındaki başarılardan sonra ne yapıyon? Fenerbahçe, milli takım başarı elde edince vs. 😀

  3. Örf adet diyecek adama sorarlar: Eskiden araba mı vardı?

    içimden geçenleri yazmışsın hatta benim içimden daha fazlası geçmekte, o kısmı bende kalsın, konvoy geçerken döktürüyorum.

  4. Şimdi bunları okuyunca aklıma geldi; geçmiş zamanın birinde kuzenle Pierre Loti’ye çıkarken havalı kornalı bir düğün konvoyuna denk gelmiştik, bunları nasıl esefle kınadıysak inişte gelin arabasını (ekip arabası diyecektim nerdeyse) kaza yapmış gördük.

    Çıkartılacak sonuç: Vapurda sigara içmemek nasıl bir zulümdür ya?!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir