scorpions
🎈 Hayat, 🧐 Kişisel

İstanbul’a Gidiyoruz

scorpionsHayatımda ilk defa İstanbul’a gidiyorum. Konsere… Scorpions son defa geliyor. 65’ten beri çalan grubun “emekli olmadan” önceki son Türkiye konseri.

Normalde “Elimde GPS var, ooh ne güzel bir şeycik olmaz.” şeklinde telefonuma güvenmekteyken KVK sağ olsun, 30 gün geçmesine rağmen telefonumu tamir edemeyince ne internet ne de GPS kaldı elimde.

Artık “manuel yöntemlerle” yer yön bulacağız İstanbul’da. Birkaç farklı ölçekte harita bastırdım. İETT’nin ve Sabiha Gökçen’in sitesinden ulaşım hatlarını iyiden iyiye öğrendim. İstanbul raylı sistem haritasını da yanıma alıyorum. Gezilecek yerleri haritada işaretledim bile.

Bakalım kaybolmadan, çok fazla yol bile sormadan, en önemlisi bir aksilik çıkmadan Scorpions’u ilk ve son defa canlı dinleyebilecek miyiz?

Siz Olsanız Ne Yapardınız?

İstanbul’u sadece 10 saat gezebilecek olsanız, Kadıköy ve Taksim’den geçecek olsanız, nereleri gezerdiniz? Nasıl bir sıra izlerdiniz?

Bitirirken: İstanbul’da Misafirler İçin Ulaşım

Araştırmalarıma rağmen, İstanbul’a misafir gelenler için ulaşım tarifeleri konusunda bir bilgi edinemedim. İzmir’deki gibi 3-5 bilet olayı var mı? Yoksa nakit ödeyip geçebiliyor muyuz? Ne kadar ödüyoruz? Dışarıdan gelmemize ve elimizde sadece (geçen seneden kalma) öğrenci kartları olmasına rağmen öğrenci olarak kabul edilir miyiz? Yoksa İzmir ve Antalya’daki gibi öğrenciliğimizi ispat için illa da kendi kartlarından mı lazım?

İstanbul’da bizi gezdirebilecek var mı? 😀

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

İstanbul’a Gidiyoruz 2 yorum aldı.

  1. 10 saat mi ? uçak sabah 8:30 da, 9:25 de ordayız, konser akşamm 8 de , 10 da çıksalar, kafadan bi 10-12 saat ilk gün , konser sabaha karşı 4 te bitse , ertesi gün pazar 19:30 daki dönüş uçağına kadar bir 13.5 saat daha var. Geri kalan 15.5 saati nereye attın bilmiyorum da uyuyacak biyer bulsak iyi olur genç 😀

  2. Ayıp ediyorsun Umut şimdi. Bir İzmirli olarak İstanbulda seni yanlız bırakmayız, kaybolursan araman yeterli 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir