Ehliyet Örneği
🎈 Hayat, 🧐 Kişisel

Ehliyet Macerası: Direksiyon Sınavı

Sayın sürücüler,

Aceleniz olduğunu biliyorum. Bu yüzden kavşaklara bodoslama atlayabilir veya iki dakika yavaş gittik diye el kol hareketi yapabilirsiniz. Yapmayın, acemi olduğumuz arabanın tepesinde yazıyor. Önce onu okuyun. İki dakika sabredin.

Sayın psikopat dolmuş şoförleri, direksiyonu önümüze kırmanıza hiç gerek yok. Hemen önümüzdeki yolcuyu da almayıverin, parası neyse biz öderiz. (psikopat olan dolmuş şoförlerine sesleniyorum, tüm dolmuşçular psikopattır demiyorum.)

Sayın yayalar,

Lütfen kaldırımdan yürüyün. Orayı sizin için yapmışlar, yoldan yürüyorsun çünkü kaldırım dar, anlıyorum ama acemiyiz biz. Bir de size dikkat etmek zorunda bırakmayın bizi.

Acemi sürücü yazdığı halde karşıya geçmek için kendini önüme atan geri zekâlı yaya,

Senin salaklığının sınırı yok. Canına susamışsın sen. Üstelik bir de çocuk var yanında. Sana yazık değilse, ona yazık. Hadi ben frenin, gazın yerini biliyorum, ezmem. Ama o kadar acemiler var ki, cidden bunları bile tutturamıyorlar.

Ölmek istiyorsan daha kesin yollar var, aptallığın lüzumu yok.

Sayın şoförler ve yayalar,

27 Kasım Cumartesi günü, Ehliyet Sınavı güzergâhlarında sadece bir gün boyunca, acemi sürücülere kolaylık sağlarsanız biz sürücü adayları olarak çok mutlu oluruz. Aracınızı tam dönemece ikinci sıra park etmezseniz, kontrolsüz kavşaklarda önümüze atlamazsanız, yolun ortasından yürümezseniz, k.çımıza kadar girmezseniz, aracınızınım kapısını tam biz gelirken açmazsanız, biz birini sollarken bizi sollamazsanız, döneceğinizde sinyal vererek bizi bilgilendirirseniz, karşıya geçmeden önce yola bakıp kendinizi önümüze atmazsanız inanın biz sürücü adayları olarak çok mutlu oluruz.

İyi günler.
Ehliyet Örneği

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Ehliyet Macerası: Direksiyon Sınavı 3 yorum aldı.

  1. hocam bu temayı nerde bulabilirim biraz saçma bi soru oldu ama 🙂 çok güzel bi tema kullanmak istiyorum bi sakıncası yoksa tabi..

    1. Temanın orijinali site5 tarafından geliştirilen alltuts. Ama temanın orijinali bu sitedekinin bire bir aynısı değil. Orijinalini internetten bulup kullanabilirsin ama düzenlenmiş halini gönderme şansım yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir