🎈 Hayat, 🧐 Kişisel

İZBAN’da bir ölüm daha…

İzbanİZBAN’da bugün bir ölüm olmuş. Ama bu sefer, diğerinden farklı olarak belediyenin hattı tam hazırlayamamasının bir suçu yok. Bu seferki bir intihar.

17 yaşındaki gencecik bir lise öğrencisi hayatına son vermiş. Kendini Halkapınar İstasyonu’na yaklaşan trenin önüne atmış ve ezilmiş. Yazık olmuş gencecik, tertemiz bir cana.

Haberin Metni

İzmir’de Lise Öğrencisi İntihar Etti

Egeray sistemi İZBAN hattında demiryoluna atlayan 17 yaşındaki lise öğrencisi, trenin altında kalarak yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Egeray sistemi İZBAN hattının Halkapınar İstasyonu’nun yolcu bekleme peronunda Öğrenci kıyafetli bir genç, Aliağa’dan Cumaovası yönüne giden Bahattin Kayar idaresindeki tren yaklaştığı sırada demiryoluna atladı. Trenin üzerinden geçtiği genç, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay yerine gelen polislerin incelemesinde, intihar eden gencin Bornova Anadolu Lisesi’nde öğrencisi Yüksel S. (17) olduğu belirlendi. Yüksel S’nin cebinden çıkan mektupta “bir kıza olan aşkından dolayı intihar ettiğini, yaptığından dolayı ailesinden özür dilediğini” yazdığı öğrenildi.

Yüksel S’nin cesedi, nöbetçi cumhuriyet savcısı ve adli tıp doktorunun incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Treni kullanan Kayar’ın gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

[Kaynak: Haberler.com]

Ailesi ve diğer tüm sevenlerinin başı sağ olsun. Şunu çok iyi biliyorum ki bu dünyada ne olursa olsun, bu bir cana, kendi canına kıymak için geçerli bir neden olamaz.

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir