Grooveshark'tan Müzik İndir
Genel

Grooveshark’tan Müzik İndirin

Grooveshark LogoGrooveshark, birçok kişinin bildiği popüler bir online müzik dinleme servisidir. Popüler şarkıları ve herhangi bir türdeki şarkıyı dinleyebileceğiniz gibi arama yaparak istediğiniz şarkıları da dinleyebilir, çalma listeleri oluşturabilirsiniz.

Serviste Türkçe şarkılar da yer almaktadır ve MÜYAP engellemiş midir bilinmez ama en azından şu an için Google DNS (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) kullanılarak rahatlıkla erişilebilmektedir.

Servisin tek bir sorunu vardır, o sorun da muhtemelen sadece biz Türkiye’de yaşayan insanlara özgüdür. İnternetiniz o kadar yavaştır ki (özellikle Uydunet kullanıyorsanız) İnternet’ten değil video izlemek, müzik bile kesintisiz dinleyemezsiniz.

Tabi ileride bu ücretsiz servisin engelleneceği korkusu da vardır.

Böyle durumlarda insan, şu çalanları indirebilseydim güzel olmaz mı diye düşünür… Yapacağımız sitenin kullanım koşullarına ters düşse de, evet, bunu yapmak, Grooveshark’tan müzik indirmek mümkün.

SciLor’s Grooveshark.com Downloader

Scilor’s Grooveshark Downloader isimli ufak taşınabilir bir uygulama, bu siteden müzik aramamıza ve indirmemize olanak sağlıyor.

Grooveshark'tan Müzik İndir

Programın kullanılışı ise oldukça basit:

Programı açıyorsunuz, istediğiniz şarkının veya sanatçının adını yazıyorsunuz. “Search” ile Grooveshark veri tabanını aratıyorsunuz. Sol tarafta sonuçları görüyor ve istediklerinizi indirme kuyruğuna ekliyorsunuz. Sağ tarafta kuyruğa göz atıyor ve indirmeyi başlatmak için “Download”a basıyorsunuz.

İndir

Programı üreticinin web sitesinden indirmek için buraya tıklayabilir veya programın bu yazı yazılırken yayımlanmış son sürümünü (v0.4.8 beta) UBenzer’den indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Programı çalıştırmak için .NET 4.0’a ihtiyaç vardır. .NET’i indirmek için Google’da arama yapabilirsiniz.

Yazılımdan Daha Fazla Ekran Görüntüsü

Aşağıdaki ekran görüntüleri, yazılımı indirmeden önce iyice fikir sahibi olmak isteyenler için geliyor:

Grooveshark'tan Müzik İndir

Grooveshark'tan Müzik İndir

Grooveshark'tan Müzik İndir

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Grooveshark’tan Müzik İndirin 7 yorum aldı.

  1. Ben pek bilmedigimden soruyorum,

    Su anda Amerika'da bulunuyorum ve burada limewire vs tarzinda programlarla sarki indirmek engellenmis durumda. Programlar acildiktan sonra server'lara baglanamiyor, baglansa bile indirdikten sonra uyari geliyor eve, yasadisi yollarla muzik indirmeyiniz diye, hatta bir arkadasimin basi cok buyuk belaya girdi bu yuzden. Acaba bu programda limewire tarzi calisan bir program mi yoksa bunu engellemeleri, takip etmeleri mumkun olmaz mi? Ornegin forumlardan download edilenleri ne takip edebiliyorlar ne de engelleyebiliyorlar

    1. Normalde bu programla indirebileceğiniz tüm müzikler grooveshark.com web sitesinden zaten ücretsiz olarak dinlenebiliyor. Bu program ise "sanki siz siteden dinliyormuşsunuz gibi davranarak" web sitesini kandırıyor ve müzikleri bilgisayarınıza indiriyor. O yüzden bu programı kullanmanın Grooveshark'ı açıp müzik dinlemekten farkı bir yasaya tabi olduğunu sanmıyorum. Ama tabi yine de bir garanti veremem. 🙂 Öte yandan Grooveshark'ın Terms of Service'sine ters.

  2. programı indirdim, .net 4.0 ı da indirdim ama hala "cowbell not found" hatası veriyor. Neden olabilir?

    1. Eğer benim sitemdekini indirdiyseniz, üreticinin sitesindekini deneyebilirsiniz. Bunun dışında bir fikrim yok maalesef.

  3. Tarkan kardeş o kadar çekiniyorsan orjinalini alacaksın mesele kalmıyacak. 😀 .Ben kurdum iyi çalışıyor.Teşekkürler Kaptan. :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir