nothesapla
💻 Bilgisayar, 🧐 Kişisel

Dönemiçi Notunuz

Dün bir arkadaşım not ortalamamı sordu. Hesaplamaya üşendim. “Topla çarp böl üfff!” dedim. Oturdum dersin harf notlarını girince not ortalamasını bulan bir program yazdım.

Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 1. Sınıfları (yani biz) not ortalamamızı yazdığım bu yazılım ile kolaylıkla hesaplayabiliyoruz.

Dönem İçi Notları Hesaplama YazılımıProgramı buradan indirebilirisiniz. Ekran görüntüsünü yanda görüyorsunuz. Visual BASIC ile geliştirdiğim basit bir yazılım. Eğer yedi ya da yediden daha az dersiniz varsa siz de kendi notunuzu hesaplamak için yazılımımı kullanabilirsiniz. (ders isimlerini takmadan) Bu yöntemle -kredileri değiştirerek- üst dönemler ve hatta başka bölümler de yazılımımı kullanabilir.

Herkes tarafından kullanılabilecek çevrimiçi dönem sonu not ortalaması programı için tıklayın!

İyi tatiller diliyorum.

 

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Dönemiçi Notunuz 37 yorum aldı.

    1. @belma: “öye” olmayanlar da bakabileceği gibi, web sitemde bir üyelik sistemi bulunmamaktadır.

  1. keşke başlarına ders ısımlerı yazmasaydınız herkese hıtap etseydı. sımdı de hesaplanıo tabı ama ısımler kotu duruo

    1. @Ay: Çevrimiçi çalışan not hesaplama sisteminde ders isimleri bulunmamaktadır. Diğeri sadece bölümümüze hitap etmektedir.

  2. cok guzel olmus ama neden yedı ders keske daha fazla ders olsaymıs bunun gelıstırılmıs halııne ıhtıyacımız var bunu da yapabılırsenız cok cok cok mutlu edersınız bı cok kısıyı tesekkurler

  3. bncede bu adres çok güzel ama burdaki puanlarla benim hesaplamalarım aynı çkımıo daha doğrusu okulun hesaplamalrı hangisine inanıcam kara veremedim okulun çıkardığı hesaplamaaya mı? yoksa buranın çıkardığı hesaplamaya mı? lütfen yardım edin. ŞİMDİDEN TEŞŞEKKÜR EDERİM…

  4. bn dedimki yılsonu ortalaması yani örnek 93,5 gibi sordum ama cevabını alamadım lütfen bu soruyo görevliler tarafından cevap olarak yazılmasının rica ederim !

  5. bence pek de güzel olmamış hiç birşey öğrenemedim 🙂 =) bu işaretleri çok sevdiğim için yazdım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir