microsoft turkiye yaz okulu 2010
💻 Bilgisayar, 🎈 Hayat

Microsoft Yaz Okulu 2010 İzmir Başladı

microsoft turkiye yaz okulu 2010

Microsoft Yaz Okulu 2010’un İzmir ayağı 2 Ağustos 2010 Pazartesi günü 9 Eylül Üniversitesi’nde başladı. Aynı zamanda stajım olarak da kabul edilecek bu etkinlikte, Microsoft’un birçok teknolojisi hakkında bilgi sahibi olacağız.

Pazartesi günü Muammer Benzeş hocamızla başladığımız Windows Server 2008 R2 eğitimine bugün Bilge Adam’dan Hakan Ulagan hocamızın anlatımında SQL Server 2008 R2 ile devam ettik.

Eğitimler verimli geçiyor. Zaten daha önceden az da olsa bildiğimiz şeyleri, uzmanlarından öğrendiğimiz ince ayrıntılarla pekiştirince ortaya güzel bir şeyler çıkacağına inanıyorum.

Bunun dışında aklıma gelen birkaç nokta aşağıdaki gibi:

  • Ege Üniversitesi’nden, daha doğrusu Bornova’dan Dokuz Eylül’e servis varmış. 515 ile acı çekmek zorunda değilmişiz. MS Yaz Okulu’ndaki arkadaşlardan öğrendik, iyi de oldu, bugün 15 dakika içinde Tınaztepe’dedik.
  • Laboratuvarda klima olsa çok iyi olurmuş. Telef olabiliriz bir gün.
  • Buca apayrı bir yermiş. İzmir’deyiz ya güya 4 senedir, Buca’ya gidince kendimi yeni bir şehre taşınmış gibi hissettim.
  • Yokuşlar bana göre değil.

Bugünlük bu kadar. =)

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Microsoft Yaz Okulu 2010 İzmir Başladı 2 yorum aldı.

    1. @ckart: Bu program Microsoft tarafından her yıl düzenleniyor. Başvurular msakademik.net sitesinden yapılıyor. Şu an başvurduğum tarihi hatırlamıyorum ama yaza doğruydu. Program hakkında ayrıntılı bilgi de yine aynı adreste yer alıyor. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir