💻 Bilgisayar

TTNET Kendini Affettirdi

TTNET 3G ModemBirkaç gün önce şuradaki yazımda, TTNET müşteri hizmetlerinin sorduğum soruya alakasız ve baştan savma cevaplar vererek benimle dalga geçtiklerinden bahsetmiştim. Aynı yazıda, TTNET’e okkalı bir cevap yolladığımı da belirtmiş, hatta cevap mailini olduğu gibi koymuştum da.

Dün öğlen TTNET müşteri hizmetleri beni aradı. Sorduğum soruya verilen hatalı cevaptan olayı özür dilediler. Verilen hatalı cevap ile ilgili gerekli işlemlerin başlatıldığını da bildirdiler.

Daha sonra telefondaki beyefendi, bana bahsettiğim söz konusu yazılımın henüz test aşamasında olduğundan ve dağıtılmadığından bahsetti.

İlgisi için teşekkür ederek telefonu kapattım.

İkinci Arama

Daha sonra TTNET akşamüstü tekrardan aradılar. Bana yeni bir yazılım göndermek için modemimin IMEI numarasını istediler (markaya ulaşmak için). Her ne kadar bunun, öğlen yaptıkları açıklamayla olan tutarsızlığı bariz belli olsa da, benim bunun nedeni hakkındaki inancım, öğlen benimle görüşmek yaptıktan sonra TTNET’in benim şikâyetim üzerine araştırma yapmaya devam etmesi ve bunun üzerine yeni bilgiler öğrenmesi ve beni tekrar bilgilendirme inceliğinde bulunmaları.

TTNET, ikinci aramalarında benden yeni yazılımı gönderebilecekleri bir mail adresi istedi. Ben de her zaman kullandığım, şikayeti de yolladığım mail adresimi verdim.

TTNET aynı zamanda, “ilerde bilgilendirmek gerekirse beni tekrar rahatsız edip edemeyeceklerini” de sordu. Bu ilgiden şaşkın bir biçimde beni istedikleri zaman arayabileceklerini söyledim.

Henüz bir yazılım gelmedi. Beklemedeyim. Ama gelecek gibi. Güvenim arttı tekrar müşteri hizmetlerine. Bakalım ilgili yazılımı gönderecek veya neden gönderemediklerine dair bir açıklama yapacaklar mı?

Eğer yazılımı gönderirlerse ve tabi dağıtmam da yasal bir problem teşkil etmezse, yeni TTNET 3G yazılımını burada okurlarımla paylaşmaktan mutluluk duyacağım.

Herkese iyi geceler.

Bitirirken

Bu yazı aynı zamanda “şirketleri karalamayı çok sevdiğimi” düşünenlere de gelsin. Gördüğünüz üzere iyi şeyleri de aynı özenle yazıyorum.

Bu yazı için TTNET beni dava açmakla tehdit etmedi, internetimi kesmedi, hatta böyle bir yazı yazmamı rica bile etmedi! Olan biteni tamamen ve tüm gerçekliğiyle anlatmaya çalıştım.

TTNET, Avea gibi davranmadı. Hakikaten ilgilendi. Tebrik edilecek bir davranışta bulundu. Bunu yazmaktan niye çekineyim ki?

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

TTNET Kendini Affettirdi 3 yorum aldı.

  1. Peki yazılımı size gönderdiler mi? Bende sizin gibi ttnet 3g yazılım magduruyum. ilk uçaninternet kullanıcılarındanım ve yazılımım çok eski.

  2. Hala yok tabi yazılım falan sanırım 🙂 Benzer bir durum benim de başıma gelmişti geçenlerde. Bir sorunumdan dolayı arayıp baya ilgilendiler ama tabi o kadarla kaldı.Sonra bir gelişme olmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir