İzmir Alsancak Amore Cafe Serpme Köy Kahvaltısı İçeriği
🎈 Hayat

ŞehirFırsatı ve Alsancak Amore Cafe

Amore Serpme Köy Kahvaltısı FırsatYaklaşık bir ay kadar önce Şeyda’mla beraber ŞehirFırsatı’nda iki kişilik bir kahvaltı ilanı gördük. Hoşumuza gitti, satın aldık. İlan burada.

Belki ileride kalkar diye bir ekran görüntüsü de koymak lazım. O da yanda.

Her neyse…

Bir hafta sonra gittik kahvaltımızı etmeye. Açız tabi. Bulduk kafateryayı. Oturduk. Yaklaşık bir 15 dakika kadar kimse bizim varlığımızı bile fark etmedi. Garsonlar yanımızdan geçti, gitti, geldi geçti (tam girişin önündeydik bir de ha, öyle kenarda köşedeki masalardan birinde değil) ama bize uğramadılar.

Daha sonra birisi bizi fark etti. ŞehirFırsatı ile kahvaltı alığımızı, bunu kullanmak istediğimizi söyledik.

Kahvaltıcık

Kahvaltı hazırlanmaya başlandı. Önce 6 tane yeşil zeytin geldi. Belki 8’dir. Sonra bir o kadar da siyah zeytin. İki çay koydular. Birkaç dilim peynir, biraz da tulum peyniri. Bir ufak kavanoz reçel, birazcık yağ. Çeyrek salatalık, bir domates. (yarım da olabilir domates, tam hatırlamıyorum) Bolca ekmek.

Gittiler.

İzmir Alsancak Amore Cafe Serpme Köy Kahvaltısı İçeriği

Getirdiklerinin ve sunuş şeklinin ŞehirFırsatı’ndaki fotoğraf ile alakası yoktu! Getirdiklerinin iki kişilik olmasına imkan yoktu. Muhtemelen tek kişilik kahvaltıya iki tabak çıkarıp iki kişilik kahvaltı olarak kakalamaya çalışıyorlardı. (Ya da “Alsancak Çocukları” hiçbir şey yemiyor.) Sınırsız çay yoktu. Çaylarımız bitti, bir daha da dolmadı.

Ekmeğe abandık. Allah’tan bolca ekmek vardı. Anca öyle doyabildik. Yoksa aç kalacaktık.

Biz Sizi Unuttuk!

Kahvaltımız bitti. Bir 15 dakika daha orada oturduk. Sohbet ettik. Tam kalkarken bir bayan geldi. “Başka bir arzunuz var mıydı? Çay falan. Kusura bakmayın sizinle de pek ilgilenemedik!” dedi.

Koşarak uzaklaştık. Bir daha da oraya gitmeyi düşünmüyoruz.

ŞehirFırsatı’nın Tepkisi

sehirfirsatiParamızla kazıklandığımızı düşünüyordum. Çünkü aynı parayla Bornova Cafe Deyim’de örneğin, tek kişilik kahvaltı alırsınız ve bu kahvaltının içeriği bile bize iki kişilik diye kakaladıklarından daha zengindir.

Bu memnuniyetsizliğimi ŞehirFırsatı’na yazmaya karar verdim. Derdimi buradaki kadar ayrıntılı olmasa da anlattım.

Ertesi gün cevap geldi.

Müşteri Memnuniyeti Adına…

ŞehirFırsatı mekan adına bizden özür diliyordu. Mağduriyetimizi gidermek adına paramızı hediye çeki olarak hesabımıza iade etmişti! İstediğimiz gibi harcayabilirmişiz.

Kendilerini tebrik ettim, ayakta alkışladım.

Bitirirken

Şimdiye kadar bir sürü yere gittim, bir sürü şirketten hizmet ve servis aldım. İyisi de çıktı kötüsü de. Çirkefi de çıktı, halden anlayanı da. Müşterisine önem vereni de, parasını alıp işi bitince sırtını dönüp uyuyanı da.

ŞehirFırsatı tebrik ettiklerimden oldu.

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

ŞehirFırsatı ve Alsancak Amore Cafe 4 yorum aldı.

  1. Umut meraba,
    Bu groupondan ben de almıştım henüz gitmedim, mekanın yerini tarif edebilir misin? Gül sokakta mı?

  2. kesinlikle katılıyorum yukarıda yazan arkadaşa.Haytımda bukadar dandik bir kahvltıyı en kötü otobüs firmaları vermez diye dşnyorum.

  3. yalnız abi dikkat ettin mi bilmiyorum, son kahvaltı olayındaki görsel ile aynı kahvaltı görseli kullanılmış burda da, bu fırsat sitelerinden alınan hizmetlerde hakikaten çakallık yapılıyor alenen…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir