Wordpress Tişörtüm ve Ben
💻 Bilgisayar, 🎈 Hayat, 🧐 Kişisel

Yaş 2

Bugün UBenzer’e yazmaya başlayışımın ikinci yıl dönümü. Tam 731 gün önce ilk yazımı yazmıştım. 🙂 Artık 300’ü geçmiş vaziyette.

Güzel şey yazmak. Okunmak, yorum almak, karşıt düşünceleri çarpıştırmak ve bunlardan yeni şeyler öğrenmek… Bunlar benim için önemli. Sitemdeki herhangi bir yazı, herhangi bir şekilde yardımcı olduysa size, güldürdüyse, düşündürdüyse, işinizi kolaylaştırdıysa ya da spiderman yeteneklerine kavuşmanızı sağladıysa bu beni mutlu edecektir.

Beni takip eden sessiz okurlarıma, yorumlarını esirgemeyen tartışmacı topluluğa, yazılarımda bana ilham veren tüm kaynaklara ve kişilere bol bol teşekkürler. WordPress gibi bir sistemi yazarak beni sıfırdan bir blog sistemi kodlamaktan kurtaran Matt ve ekibine de bolca teşekkürler.

Üçüncü sene… Üç yüzden fazla yazı, bine yakın yorum…

Yazacaklar hiç bitmez ki…

Wordpress Tişörtüm ve Ben
WordPress Tişörtüm ve Ben

Fotoğraf: WordPress Tişörtüm ve Ben, Bilgisayar Mühendisliği Önü

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇
Etiketler

Yaş 2 11 yorum aldı.

  1. nice mutlu yıllara, darısı tüm blog yazarlarının başına, 3. yaşını blogunu takip edenlerle kutlamanı öneririm, izmir blog yazarları etkinliklerinden daha iyi organize edeceğine inanıyorum, arşivi çok beğendim bu arada, boş zamanımda tüm arşivi okuyacağım 🙂

  2. hazinendeki değerli kelimeler hep yaşasın, ve seni daha ilerki zamanlara götürsün inşaallah bundan sonra da. ;-))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir