mantik hatasi anayasa
💻 Bilgisayar, 🎈 Hayat

Sansüre Karşı Yürüyüş

Bu Cumartesi (yarın) Saat 17.00’da İstanbul Taksim Meydanı’nda sansüre karşı bir yürüyüş yapılacak.

Youtube, Google Groups ve WordPress engellemeleri ile ben daha lisedeyken başlayan sansürleme çılgınlığı şu an çığırından çıkmış durumda ve Türkiye’de 6000’den fazla site saçma sapan bir yasanın hukuki kanatları altında birilerinin keyfi dolayısıyla engellenmiş vaziyette.

mantik hatasi anayasa

Bunun bilgiye erişim ve düşünce özgürlüklerimize aykırı olduğuna inanıyorum.

Ben Antalya’da olduğum ve burada yürüyüş düzenlenmediğinden havamı alsam da, benim gibi düşünen kişiler yarın 17.00’da Taksim Meydanı’nda buluşacak.

Eğer İstanbul’daysanız ve İnternet’in geleceğine endişeyle bakıyorsanız pankartınızı hazırlayıp, yürüyüşe katılın.

İnceleyin

* Yazıda kullanılan görsel bobiler.org’dan alınmıştır.

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Sansüre Karşı Yürüyüş 4 yorum aldı.

  1. Valla belki çok “Türk” yaklaşımı olacak ama ben bu ülkede bugüne kadar bir tek yürüyüş/eylem görmedim ki başarıya ulaşmış olsun. İnsan “zaten gidip yürüsem de bir şey değişmeyecek” diye düşünüyor, al sana baştan yıldırma politikası.

  2. İstanbul’a gidip ,bizzat eyleme katılamıyoruz ama bizde bir şeyler yapmak istiyoruz diyenlere: bizim de yapabileceklerimiz var.Twitter’dan eyleme katılırız.=)Aynı anda twit eylemi gerçekleşecekmiş.Hep destek tam destek.

  3. zihniyetimizi degiştirmeye çalişan şuanki ülkemizi yöneten gerici zihniyet,sudan sebebplerle uyguladıgı yasak,sansür örtbas gibi düşüncelerine artık inşallah halk ve genclerimiz izin vermiyecektir.önümüzde referandum ve yakın birzamandada olacak seçimlerde ülkemiz vatanımız yasakçı,sansürcü,gerici zihniyetten kurtulmasını umuyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir