Klasik Bir Politikacı
🎈 Hayat

Konak Belediyesi’nin Hizmet Anlayışı

Klasik Bir Politikacı
Klasik Bir Politikacı

Ben bu Hakan Tartan’ın (Konak Belediye Başkanı) hizmet anlayışını anlamıyorum. Acaba insan odaklı değil de, fil odaklı, buji odaklı, ampul odaklı falan mı çalışıyorlar bilemiyorum. Ama insanlara hizmet sağlamadıklarından eminim.

İzmir’in merkez ilçesi olan Konak’ı çok affedersiniz b.k götürüyor. Sokağımızdaki çöp tenekeleri her daim dolu, dışarı çöpler taşmış, yerlere dökülmüş durumda. Belediye zahmet edip çöpleri toplayamıyor.

Sokağımız delik deşik. İki ay önce doğalgaz için kazdılar, hala zahmet edip asfaltlayamadılar…

Asfaltı geçtim, sokakta kaldırım bile yok. Kaldırımsızlık sağ olsun bazı “insana benzeyen beyinsiz hayvanlar” arabalarını apartman girişinin tam önüne park ediyor. Değil eşya sokmak, bazen arabalara sürünmeden kendimiz apartmana giremiyoruz. Arabaların sileceklerini kaldırmak olsun, arabalara tekme atıp kaportayı yamultmak olsun, anahtarla çizmek olsun hiçbiri fayda etmiyor.

Hal böyle olunca, Konak Belediyesi’ne yazayım dedim, belki bir kaldırım yaparlar, hiç olmadı apartman kapılarının önüne parkı engelleyecek bir engel falan yaparlar diye… Sonuçta Allah korusun apartmanda yangın çıksa veya sağlık hizmeti gerekse kapıdan itfaiye eri, sedye geçemeyecek.

Sağ olsun, benimle çok (!) ilgilendiler… Yaklaşık bir ay sonra, yasal cevap verme süresinin bitimine üç dört gün kala cevap verdiler. İşte o cevap:

“BELEDİYEMİZ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINAN YANIT:” TALEP PROGRAM VE İMKANLAR DAHİLİNDE DEĞERLENDİRİLECEKTİR.” ŞEKLİNDEDİR.”

konak belediyesi iletisim cevap

Ne kadar açıklayıcı değil mi? Tam dalga geçer gibi… “Evet yaparız” demek yok. “Hayır, şu şu nedenle yapamıyoruz” demek de yok. Tek verdikleri cevap “he yavrum he, geçiştiririz biz seni, hihihi, aman da bize yazarmış da, kaldırım istermiş de, agugugugu, bilibilibili…” Anca geçiştirmek var zaten!

Bitirirken

Ben bu işi anlamıyorum arkadaş. AKP İzmir’i almak için elinden geleni yapıyorken, İzmirli belediyelerin koltuklarını AKP’ye altın tepside sunmalarını anlamıyorum. Konak ilçesini genel olarak b.k götürür, İzmir Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma haftası içerisinde dalga geçer gibi toplu taşımaya zam yapar, zaten yıllardır bir metroyu bile bitiremezler, bu ne arkadaş ya?

Bir çok belediye gördüm, bu kadar rezil bir yönetim görmedim!

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Konak Belediyesi’nin Hizmet Anlayışı 3 yorum aldı.

  1. ben de Konak ilçesinde yaşıyorum ve bahsedilen her şeye katılıyorum. özellikle araba park etme olayından baya müzdaribim. şikayet ettim ama hala park ediliyor. konak belediyesi kaldırım yapsa bile kaldırım parasını sizden alacaktır. yağhaneler tarafında birçok eve para talep eden yazılar geldi. türkiyenin hiçbir yerinde böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. vergilerin alınış amacı ne o zaman? artık bıraksın chp belediyeciliği. gerçekten bu işi bilenler ve hizmet odaklı çalışanlar gelsin. ideolojileri bir kenara bırakalım..

  2. hangi belediye hakkı ile çalışıyor ki, koltuğa oturunca bırakın hizmeti yolda gördüğü zaman başını başka yere çeviriyor ama gün gelecek devran dönecek oy için karşımıza gelecekler.. Yazı için teşekkürler belki konak belediyesinden birileri görür de ilgilenirler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir