TTNET 3G Modem
💻 Bilgisayar, 🎈 Hayat

TTNET 3G Modemi Olan Birisi Aranıyor

ttnetmodemKullananlar biliyordur, TTNET 3G Uçan İnternet paketi ile gelen modemin internete bağlanma yazılımını yüklemek çok kolaydır. Modem kendisini sanal bir CD sürücü olarak tanıtır, CD’den uygulama kurar gibi kurarsınız.

Dikkat dikkat! TTNet’in kendi sitesindeki 3G modem firmware güncellemesini yaptığınız zaman artık modeminiz kendisini sanal sürücü olarak tanıtmıyor. Modeminiz sapasağlam çalıştığı halde, yazılımın kurulum dosyalarına artık erişemediğiniz için havanızı alıyorsunuz.

En azından bende böyle oldu.

Daha sonra TTNET’i arıyor ve kendilerinden yazılımı göndermelerini rica ediyorsunuz. Bunun (ilginç bir şekilde) AVEA’nın sorunu olduğunu iddia ediyorlar. Tabii ki AVEA sorunun kendileriyle alakalı olmadığını söylüyor. TTNET müşteri hizmetleri daha başka onlarca mal mal cevaplar veriyor ama zahmet edip alt tarafı 30MB’lık yazılımı gönderemiyor. Olan (her zamanki gibi) biz müşterilere oluyor.

Sonuç olarak…

Umuyorum TTNET Modemli 3G paketine sahip bir ziyaretçim, bir okurum vardır bu dünya üzerinde. Bir kişiye denk gelir en azından…

Elinde TTNET modemi olan firmware güncellemesi yapmamış (şanslı) bir kişi, bana modemin yazılımının kurulum dosyalarının hepsini ISO ya da ZIP vs. ile sıkıştırıp gönderebilir mi? TTNET müşteri hizmetlerinin başaramadığını başarabilir mi?

YAZIYA EK:

YAZILIM BULUNMUŞTUR. Aynı acıdan muzdarip olan arkadaşlar TTNET 3G Modem ile internete bağlanmak için kullandığımız aşağıdan indirebilirler.

TTNET yardımcı olamıyor, Garage Mobile ve AVEA’nın da aşağı kalır yani yok. Bari ben sunayım.

Herkese iyi geceler. =)

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

TTNET 3G Modemi Olan Birisi Aranıyor 84 yorum aldı.

  1. Yaklaşık 3 aydır 3g modem kullanıyorum çokta memnunum adsl'den daha iyi. 1 aydır ttnetin 3g modemini( http://www.ttnet.com.tr/i/assets/imgz/3g_stick.jpg ) kullanıyorum kötü değil ama kötünün iyisi diyebilirim ama yinede memnunum.
    Vodafonun ayda 8 TL'ye sınırsız internetini kullanıyorum ve 3g'si çok güzel çekiyor. Vodafon hattımı ttnetin 3g modeminde kullanıyorum. Sim kilidini aldığım günün gecesinde eve geldim avea müşteri hizmetlerini aradım 10 dk felan uğraştırdılar ama değdi sonuç olarak sim kilit numaramıda aldım şimdi vodafon internet hattımla ttnet 3g modem mutlu ve mesut :)…
    Daha önce vodafonun 3g modemini(Vodem) kullanıyordum bağlantı hızı 3,6kbps. TTNET 3g modemin ise 115,2kbps. = Modem TTNET 3G, PC yazlımı ise Vodafon. Ttnet 3g modemle bağlandığım zaman 7.2Mbps diyor ama hiç bu hızı göremedim 🙂

  2. Emeğiniz için çok teşekkür ederim win7 kurdum bir türlü çalıştıramadım modemi ama verdiğin program sayesinde artık kullanıyorum çok sağol tekrar eline sağlık.

  3. selamlar. bende ttnetin zte mf627 model 3g modemi var. sim kilidini kırmak için kurcalarken sonunda kendimi bir sorun içinde buldum. 3g modemi başka bir bilgisayara bağladığımda driver yüklenmiyor (uygulama değil, driver. neticede driver yüklenmeyince uygulama ekranına kadar gelmiyor iş zaten)
    normalde usb ye takınca kendisi driverlarını tanıtıyordu fakat şimdi bu olmuyor. ne yapabilirim?
    bu arada modem daha önce takılı olduğu bilgisayarda çalışabiliyor çünki orada zaten driverlar yüklü olduğundan bir daha driver kurma derdi yok. ama win xp olsun win7 olsun herhangi yeni bir bilgisayara modem kurulmuyor. mevcut bilgisayarımı formatlasam onda da çalışmacayak bu modem.
    yardım lütfen 🙁

  4. Ellerine sağlık kardeş kaç saattir uğraşıyorum kafayı yiyecektim az kalmıştı ki yazını gördüm.teşekkürler..

  5. ttnet 3g mobil paket kampanyası hikaye kimse almasın 3 ay bedava falan demeleri yalan geçirmasyon birde üstüne avea hattına kapatırken 49 tl vergi veriyosunuz haberiniz olsun müş. hizmetlerinin de 3g mobil internet paketini bana pazarlayanında anasını istanbul …… BENDEN DEMESİ TTNET YALANCI VE DOLANDIRICIDIR DEDİĞİNİN ARKASINDA DURMAYAN KANSIZLAR birtane yetkili bulup görüşmedim bile

  6. mrb ben halen kullanıyorum ama yaklasık 2 gb civarı aylık kota sarfiyatım 25 tl geliyor 4 gb kota olanlara göre %100 dejavantajlı ..birde merak ettiğim modemin hattı ses iletişimine kapalı ama diğer avea hatıma mesaj atabiliyorum ücreti konusunda bilgi si olan varmı ..

    1. Arkadaşım aynı modemden hizmetten bende kullanıyorum (ttnet 3g 4gb mobil internet)
      bende senden birşey rica edeceğim sözleşmemde ttnet kullanıcı adı ve şifrem yazmıyor kalan mb yazıp 9495 e mesaj attığımdada aboneliğiniz bulunmuyor die cevap geliyor bulunmuyosa nası o mesajı atabiliyosam oda ayrı herneyse senden isteğim online olarak bi siteden kota sorgulayabilirmiyim adsl k.adı ve şifre istemeyen 3g ye özel bi site varmıdır ben bulamadım bana yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler 40 KURUŞ STANDART ÜCRET

  7. bende de aynı sorun oluşmuştu dc-unlocker programı ile modemi unlock etmiştim ondan sonra modem sanal sürücü olarak görmemeye başladı kendisini ama gene de ağ bağlantılarımdaki ayarlar durduğu için kullanabiliyordum. İnternetteki bi yazıyla modemin kendisini tekrar sanal cdrom gibi görmesini sağladım. Ayrıntılı bilgi isteyen ahmetselimboyali@yahoo.com'dan ulaşabilir.

    1. "İnternetteki bi yazıyla modemin kendisini tekrar sanal cdrom gibi görmesini sağladım." bu kısım için bana yardımcı olabilir misiniz.

    1. KALAN MB yazıp 9495 'e mesaj atınca (modemin yazılımından) öğrenilebiliyor diye hatırlıyorum.

  8. Merhabalar..Ttnet modem kullanıyorum şuanda..
    Ancak fazla kablolar sebebiyle 3g modem almayı planlıyorum
    12 ay 19tl + vergiler =4Gb veriyorlarmış cok iyi bir paket.Sadece evde kullanacagım için heryerde çekip çekmemesi onemli degil yani istanbulun ortasında yaşıyorum.çekecegini düşünüyorum.Memnunmusunuz herhangi bir sorun oluyormu bilgi verecek arkadaşlar var mı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir