burger king logo
🎈 Hayat

Burger King’in İğrenç Tuvaleti

burger king logoHani iğrençlik olur da, bu kadar da olur mu dedirten tuvalet, Burger King’in Taksim Meydanı’ndaki şubesinde gördüğüm tuvalettir.

Erkekler tuvaletinden içeri giriyorsunuz, pisuar dışında tuvalet yok. Yani sadece çiş yapmak zorundasınız. Başka bir şey yapamazsınız. Tutacaksınız arkadaşım! Günde en az 500.000TL kazanıyorlardır. O kadarcık paraya, tuvalet konur mu hiç? Sonra bir de temizliğini yapmak lazım. Zarara girerler vallahi.

Peki, sadece işeyelim…  Tuvalette bakıyorsunuz ki, pisuar bulasınız. Ama sizi “şey” karşılıyor. Pisuar değil, o kesin. At yalağına benziyor, ama altında delik var. Öyle garip bir şey… Diyorlar ki, buraya işeyeceksin.

Pisuar yerine getirdikleri alternatif, aşağıdaki fotoğrafta görüyor…

Eğer dikkatlice bakarsanız, "tutturamayanların" sidiklerinin nasıl da dışarı doğru aktığını görebilirsiniz. (En bariz görüneni sağ tarafta.) Kokuyu hayal etmeyi size bırakıyorum.
Burger King Taksim'in İğrenç Tuvaleti

Dört bölme var. (Tuvalette muhabbet ettiğimiz bir adamın dediğine göre, eskiden aradaki bölmeler de yokmuş!) Bölmelerin aşağısı açık. Yani hepsi alttan birbirine bağlı. Siz işerken, soldan sağdan sarı sarı sıvılar geliyor. İki yanınızdakinin sidikleri… Bir koku var ki sormayın! Önünüzden geçiyorlar! Mideniz kalkıyor.

“Şey”in dışı da hafif ıslak. Belli ki “yetiştiremeyenler” olmuş. “Hedefi tutturamamışlar.” Onun için çok yaklaşamıyorsunuz da. Uzaktan “hedefi tutturmanız” gerekiyor.

Midem kalktı tekrar.

Burger King'in İğrenç Tuvaleti Açıklamalı

Ama Burger King yetkilileri “hijyen”i ihmal etmemişler tabi. Belirli periyotlarla su akıyor yukarıdan. “Şey”in içini temizliyor (!). Gelen suyla beraber sarılıklar önünüzde şelale gibi akıyor.

Mideniz altüst oluyor.

İnternetten araştırdım, Taksim’deki bu Burger King’in tuvaleti ünlüymüş. Buyurun rezaleti başkalarından da okuyun:

Aşağıdaki görsel Uludağ Sözlük’ten alıntı. “Kullanım halinde” görülünce daha iğrençliğin daha anlaşılır olacağına kanaat getirdim.

burger king uludag sozlukten alinti

Şikayet Edelim

Sağlık Bakanlığı restoranların tuvaletlerinin hijyeni ile ilgileniyor mu bilmiyorum. Veya ne kadar iğrenç görünse de, bir sağlık sorunu oluşturuyor mu, yoksa tamamen standartlara uygun ama sadece “görsel bir problem” mi onu da bilmiyorum.

Ama eğer ilgilenebilecek bir kurum varsa, şikâyet etmek lazım.

Bitirirken

Eğer bu yazıdan dolayı mideniz alt üst olduysa özür dilerim. Asıl özür dilemesi gereken müşterilerine bunu layık gördüğü için Burger King olsa da..

Şarul şurul maşallah.

Orası Taksim Meydanı, Herkes Umumi Tuvalet Gibi Kullanıyor, Adamlar Ondan Öyle Yapmıştır Diyenlere Not

O zaman alışveriş yapınca, alışveriş fişine bir şifre yazdırırlar veya fişe barkod basarlar, tuvalete onu okutarak gireriz. Böylece müşterisi olmayanlar giremezler, bu kadar basit. İğreçliğin “herkes giriyor abi” diye bir özrü olmaz.

Devamı Gelecek

İstanbul macerası yazı dizisi, Scorpions konseri ile devam edecek…

👋 🚨 Yeni yazılardan haberdar olmak ister misiniz? 👇

Burger King’in İğrenç Tuvaleti 53 yorum aldı.

  1. Buarada bnsizin söylediklerine inanmîyorum sizçk iyibir yalanci ve insanlari kandiran düzenbaz birisiniz ama ben gerçekte kim oldugunuzu biliyorum yakinda görüsecegiz sizinle bay gizemli meçul

  2. Slm mrb syn ajdar çok gzn yani umut bey bakıyrmda bikçgndúr benim çalıştıgım burgerking,in taksim şubesi hakknda artık yrom ypmıyosunuz benim size yrm yapmym ddm gnden beri umarım hayattasınızdır umut by cvp bklyorum szden benn byby iyi,gclrr sizee inşallah sitedesinizdir ha!!!???

    1. mrb sayın cadı hanım, siz bnm gerçeq kimliğiiimi çıkardığın günden beri ben hayattan soğudm atıq yorum yapmıyorum, yazı yzmıyorum, burker gıngi de çoq ama çok sevyorum kusura bakmayın kib bye.

      😀

  3. mrb slm umutby yani ajdar by tabi dogruysa buda ama bu arada kç zmndr grsemedk sznle bktmda yromlulrnz dvm ediyor ama bnm işyrm çlştıgm taksim burgrkng hakknda yk artk ypmyosunuz şaşırdm brzck da daha dogrusu burda oldugnuzu hssettrn artk szin cvp yzmnzı bkyrm bn iyi gclr szede kib byby umutyani ajdr beyy mi dsm blmyrm kfm krşyrm sze nsl htp etmelym bn pki??

  4. Mrb nslsnz nihat bey uzun zmdır yoktunuz siz sitede burgrkng in özelliklede tksm şubsi hknda yrm ypmyosunuz şikayetlrnz hala dvm edyormu pki sznn cvp bklyrm szdn ??;

  5. Hyr ana okuluna gtmyrm mlsef buarada okursn nickname arkdş bn sze sylym bn lise mzunuyum ve şmdide hln brgrkng in taksm şubsnde çlşmktym bana bóyle espirilr ve çckca srulr srmyn siz iyi gclr nihat bey bu arada yzmyı unuttm snra grşrz blkii

  6. niht by hyttn sogumza grk yk ózelliklede bnm dvrnşlrm szlrm ndnyle yrm ypblrsnz tabi şikaytlrnizi sylynki hatalrmzı telafi edebllim bzlrde elimzdn gldgnce tabi ama şunu dogruyu söylyn grçktn artk brgrkng lri svyor musunuz bnu lf olsn dymi yksa içnzdn mi glrk sylednz pki dşnclrnz nlr???

    1. Sitemde SMS'lerdeki gibi 160 karakterde bir kontör düşmemektedir. Sesli harfleri de kullanabilirsiniz. =)

  7. Çok kmksnz esprilisnz ama bz trtşmıyrz nihat byle knşuyrm dznin yni blmlri hftya kçrmyn yni tyln bynde ddgi gbi trşyrz yni srnlr knştukca çzme ulşlr anckk

  8. Arkadaşlar Burger King Den BİSİ Satın Almayın Hem Bütün Menüleri Mc Donalds Sın MENÜLERİNİN KOPYASI hemde mc donalds kötü die şeler çıkarıyo temizlik olarak burger king e güvenenler taksimdeki restorana uğrasınlar görsünler burger king temizmiymiş???

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir